I ti kako mojot slucaj jas od 16 izvadeni jajce kletki samo cetiri opliseni i tie ne delele pravilno i nemav transver toa e ajde eden den se nadecam site ke se raduvame pozz i se najdobro
Не знам шти да кажам ѕоѕално неочекувано ми дојде,мислам уште сум во шок... После колку време пробуваш пак и како оди сега тоа со фондот дали знаеш,треба јас да носам некаква документација таму дека не дошло до трансфер.Дали правеше ти генетски испитувања и за што да барам упат од матичниот? Ембриологот ми кажа немале добар пристпндо јајце клетките,што ли пак тоа значи???Во прашалници сум целата
Не знам дали може да помогне, пошо мм има варикочела на едниот тестис. Биди силна душо, се разбира дека не е лесно но, мора да се продолжи понатаму, мора да се успее. Настојувај да си бидеш смирена и да не се стресираш, чувај си ја енергијата за следен пат, времето многу брзо поминува, башка можеш и на природен циклус да пробаш, многу имаат успеано и така, ама прво консултација со д-р. Те !
Значи со хомеопатија може се да се лечи,најчесто има успех,е сега нормално се е во Божји раце,некогаш нема успех,секаде е така.Најдобро да си разговарате со неа.Бесплатна е консултацијата.Наши пријатели децата си ги лечат таму и немаат примено никаков антибиотик.Лечат луге и тумори со хомеопатски лекови.
фала многу мила. во меѓувреме сакам да пробам со смоквите во маслиново може ќе го подобрам квалитетот на јк ако е до тоа проблемот.
Мила, може ли контакт од хомеопатот? Тоа е на природна база и може да има само корист, пробај си, зашто да не. У последно време за подобрување на квалитетот на ј.к., актуелна е и пченичната трева, можеш и тоа. hug:
Девојки прегнил како се ставаше мускулно или подкожно, ме прашува другарка а заборавив мислам дека ставав мускулно?
Prvite 2-3 nedeli majkata i bebeto ne se povrzani taka da ne se plasi. Plis kolku vo bremenost piele antibiotici...
Се мислев дали да пишам/прашам...верувам не пречам,иако не знам детаљи и се работи за друга особа,многу драга и блиска. Мажот бил стерилен поради несоодветно лекувани заушки во детство Биле кај тројца лекари(во една од земјите од соседството) и наводно речиси немало шанси за забременување на било кој начин. Дали некоја има/ла ваков случај?Постои ли терапија за позитивен краен исход? Луѓево се очајни.Го кријат случајот/причините,чудни карактери и семејство,да не должам... А бескрајно сакам да успеат да станат родители.Едвај успеав да ископам од бабата што се случува. Верувам малку да мине време,ќе се отворат и барат совет,искуства...
За жал,не знам ништо повеќе од тоа што го пишав... Убедена сум дека се ќе биде полесно доколку девојката се вклучи овде,има мал милион искуства,совети,но за жал,кренале раце. Според мене,недозволиво и за многу брзо време.
Преку биопсија на тестиси (ич не ми текнува стручното име) можеби има начин да извадат некој сперматозоид, може да се прави во повеќе наврати седодека не се најде некој сперматозоид погоден за работа, па ќе ги банкираат и кога ќе биде соодветен период ќе прават инф/оплодување.. Филип втори, Ремедика, Систина го прават ова, со тоа што Филип немаат банка на чување па ќе треба да пренесат во некоја од другиве + во Њуборн можат да чуваат.. Најдобро е да изберат некој инф специјалист да почне веднаш со терапија која за да има резултати се пие најмалку 6м и повеќе за да има резултати, па биопсија и надеж дека ќе се најде некој јунак Од тука ако не биле никаде да ги посочам Ивановски-Систина, Татијана/Владимир-Њуборн за консултација/совет што понатаму. ^^ од речиси и нема шанси за забременување е долг патот