I vit d mi e 26,40 pijam na Dr wolzz ama treba uste vit d da zemam pijam po 1 dnevno ama Dr mi kaza da zemam plus uste vit d mnogu ke mi e da pijam po dve na Dr wolzz vit d dnevno pa sakav da prasam kakvi drugi apcinja so vit d da zemam plus
Uste nemam pocnato so letrozol. Doktorot mi kaza od 2 den na ciklus....vo momentov samo suplementi i cyclo proginova...ke ti pisam stom ke pocnam da gi primam
Ме интересира бидејќи и јас ги пиев, ги завршив. Мене 4 фоликули ми пораснаа по 12мм на осми ден од циклус.
Со ова успеав за брзо време да го качам Витаминот Д , а пред да почнам со овие цел месец едвај малку се качи со капки вигантол.
Многу ми е радост вака, кога има нови и убави вести на форумов, се шири позитивна енергија! Кај сите, само радост и среќа! l:
На кој ден од циклус се прави скречинг? Сега тој треба да е нареден чекор пред ИВФ. Или најдобро е Сашка директно да ја консултирам? Што мислите?
Од трет ден ги пиев. Ги купив во Ќустендил за околу 33 лева, во пакетчето има 30 апчиња. Стимулација е, не го тенчи ендометриумот за разлика на пример од Кломифен. Ајде со среќа, па да се радуваме на висока бета за брзо! @Lanic мислам дека ти пишуваше пункција на приватно колку е. Те молам, за да не барам наназад, ако не ти е тешко уште еднаш пиши колку чини. Се мислам штом веќе сум пиела апчиња и се боцкам со Мерионал, да направиме инвитро на приватно.