И јас мислев од овулација ама не е кафеаво па исто како циклус, а вчера имав и менструални болки. Поздрав
Јас два месеци после неуспешното инвитро добивав на секои две недели. Ме фати паника искрено и покрај тоа што ми викаа дека е од хормоните и дека на ехо нема ништо необично. И после одеднаш се смири и се врати циклусот во нормала. Пробај да не се секираш, но ако имаш болки оди да те видат на ехо.
Кај др. Трајковски беше на консултација, така? Како си задоволна што те консултураше, што ти препорача? Ме интересира бидејќи и јас сакам да одам кај друг доктор на консултација бидејќи имам 2 неуспешни ивф кај др. Поповиќ
Да бев, добар беше докторот, јас сакав на природен циклус да правам ивф ми рече не можеби нема да има фоликул, ми кажа не гледам причина зошто не можеш да останеш природно бремена, ке пробаме до февруари природно да останеш после ке правиме ивф со долг протокол. И треба да одам да ме види на ехо, амс изгледа нема да одам затоа што тој сака да се оперирам да ми го извадат левиот јајцевод комплетно затоа што Јегени кога бев ексутерина ми го има оставено пола јајцевод рече може да останеш пак ексутерина. Сега ти препорачувам да одиш на консултација нема да изгубиш ништо. Поздрав Фала за одговорот, јас мислев ке престане крвта ама денеска имам повеке не е свеж крв па како црн на кафеаво е крвта, искрено се плашам ама немам болки, и тогаш кога бев ексутерина 3 дена немав болки и матичната ми кажуваше психички имаш добиено и на четвртиот ден добив и болки. Поздрав
Девојки, извадија јајце клетка. Сега се надеваме дека ќе се оплоди и утре ќе ми јават убави вести. Праќајте ми среќа ќе ми треба многу
Zdravo devojki. Bidejki doktorite imaat podeleni milsenja resiv da ve prasam za iskustvo so dijazepam pri invitro. Inaku sum 2 den od punkcija so 17 jajce kletki od koi 12 pokazale znaci na oploduvanje i sve super ama jas nemozam bez dijazepam. Go pijam podolgo vreme
Што е прашањето, дали да го пиеш после трансфер? Послушај си го докторот. Да пробаш да го замениш со Б6?