Имам блиска другарка-докторка, ги препорачува ептен како ок препарат. Не се откажувај душо, можеби ќе си пробаш и на природен циклус со слаба или без стимулација. Никогаш не се знае. Трета среќа..!
@Tukituki нема откажување мила.Штом имате замрзнато ембриончиња,не се секирај,полесно ќе тече целата постапка и за два-три месеци ќе не израдуваш со висока бета
Odlicen doktor. Sto kje kaze kazano e,sto ke sraboti sraboteno e! Malku samo e tezok na zborenje,ama ne bitno. Vrski kaj nego tesko proagjaat,a realno nema ni potreba. Retko covecen Dr Da ne ti tekne samo da go pocastis nesto,kje ti go vrati pa makar I kisela voda da sakas da go pocastis. So lesno
Точно така,зборовите со клешти да му ги вадиш Само да помине се во најдобар ред,па да можам да си продолжам со мирна глава,таму каде што застанав
Да имаме замрзнато 6, моментално ги оставам на скијање Па за некој месец ќе си земам некое за во меше Откажување нема, паднав,станав одиме даље.
@Tukituki ме охрабри и мене,ми даде елан за понатака.Сега да имав можност одма ќе одев на ивф,ама морам уште малку да почекам од финансиски аспект.Ама се ближи моментот кога и јас повторно се враќам во игра.Ти посакувам мила успех и на сите мили членки на форумов ви посакувам успех.Не познавам лично никоја од вас ама имаме иста мака,иста цел и да даде Господ сите да стигнеме до таа цел па труднички да го преплавиме.
Tukituki нека се одморат сега ембриончињата, одмори се и ти. За некој месец ќе се сретнете пак и барем едно ќе стане мало насмеано бебенце. Со смрзнати е сто пати поедноставно и полесно при трансфер.
Фала ви на сите, ми значи подршката ваша секако. Сите ќе се исчистиме од тука, некој порано некој подоцна, важно сите еден ден ќе одиме во труднички....
I jas, I jas kje se vratam vo igra. Odluciv, okolu ng kje probam uste ednas na privatno, vo February kje zemam i vaucer, pa sto bide neka bide. Uste dva pati kje si dadam Sansa. A mozda pa u meguvreme vekje nekoe detule kje me vika Mami. Mislam deka I toa kje bide po ng Kako I da e bubce vekje ne e tazna. Polna sum so energija I verba. Na site koi se vo procedura vi prakam ogromnaaaa podrska. I ve . Sakam @ocicka2014 da se javi na raport