Може текстов не е за овде, но морам да споделам за да ми олесни. Пред малку на врата ми заѕвони некоја т.н. самохрана мајка со две деца и 6000 ден месечни примања и ми бараше пари за да и се помогне. Луѓе, експлодирав!! И реков: јас немам дете, правам инвитра, давам по неколку илјади евра и никој не ми помага!! И и затворив врата..... Може ќе ме осудите, може ќе ме поддржите, но јас ептен се изнервирав.
A sto e ona vinovna sto nie nemame deca izvini ama ne si vo pravo jas koj I da mi dojde na vrata ne go vrakam a ete13 god se borime so sterilitet
Секоја чест за постов! Зрачи со позитива, надеж и борба! Браво, само така! И на сите од темава секоја чест!
@Bubce38 е овој став ми се бендисува! Со вакви мисли, храброст и морал само ке успееме! СИТЕ ама сите до една!
Тоа е Бубче што ја знам браво и само напред со силна верба се ке се оствари . Го чекав денот кога ке пишеш ваков пост. Храбра,упорна и позитивна тоа е Бубче која до н.г ке се радува на висока бета Те гушкам драга моја пријателке
Е навистина, сите сте прекрасни, убави и позитивни, упорни и борбени, Господ ќе ни ја награди истрајноста, еден ден сите ќе се радуваме и ќе заборавиме на сите маки, а ќе остане дружбата овде, со трансфер во труднички!
Zdravo feminki sakam da ve prasam dali se imate sretnato nekoja so vakov problem,se raboti za moja bliska osoba.Bese na invitro ama ne stigna do cinot invitro za zal zatoa sto i bile prazni jajce kletkite.I istajle 2 jajce kletki ama prazni i ima slaba rezerva.E sega prasanjeto mi bese dali moze so nekoja terapija apcinja nesto takvo da se podobri rezervata na jajce kletkite falavi mnogu i izvinete na dolgiot post.
Не си требала. Се е Божји дар во животот. Треба да правиме нешта што не радуваат секој ден. А сите најмногу ќе се изврадуваме со тоа што ни следи еден ден.
Jas ne otvaram voopsto na nepoznati najprvo zatoa sto vo nasata zgrada ima mnogu ograbeni a i na nas ni dojde esen covek so rakavici da ni ja otklucuva vratata dodeka bevme doma ,vtoro ima dovolno prikazni za stari lugje napadnati od prosjaci, treto ima institucii za da im pomagaat na nemokjnite ,doma samite si znaeme koj kako prezivuva.
Ajde arlija neka e . Treta srekja. Pocnuvas konecno,ili uste imas za dosreduvanje na nekoi ispituvanja?
И јас само што добив во фонд,одобрен ми е ваучерот и еве си плачам...ама незнам дали е од среќа или од страв што понатака