Strav od sto?! Nekolku bocki, punkcija,transferce I opp polno mese. Ajdeee nasmevka na lice I veti si deka ke uspees od prva Ah bre mece,Mir da se nemalo. E dobro kolku e kaj tebe toj hormon? Ne ti e kasno duri dekemvri na kontrola?
Што терапија земаш за тсх. И колку тие е моментално . Јас исто имам проблем со тсх и јас сум на еутирокс .Баш денес бев пак да испитам одамна немав испитано.Инаку кај мене нсјмногу се качи до 7 и тогаш за месец дена со еутирокс од 50мг ми го намалија на 2.
Тежок предизвик е борбата за дете и во суштина се работи за неправедност, кога гледаш колку непланирани деца, незгрижени, па и несакани... Сите се соочуваме со тие чувства од време на време. Тивко или импулсивно
Тоа си е храбрата и позитивна Бубче. Знаев оти спремаш нешто и дека брзо ќе ти мине разочарувањето. Па ти немаш фацка за намуртено лице. Стално си со осмех од 6до6.
Devojcinja ginekologot pred tri dena mi prepisa estrofen tri recepti za tri kutivcinja da zemam . Ama se prebrojuvam i gledam deka ke mi trebaat poveke od tri paketcinja . Mi sleduva za eden mesec otkako se izdadeni receptite ili veke od prvi noemvri?
Земај ги одма со рецептите. Важат 2-3 дена. Максимум 3-4 рецепти може да ти даде. ти земи си ги, па оди му пак по нови рецепти. Јас така правев.
Со среќа, висока бета и полно меше! hug: Честитки, со среќа и позитивна мисла до висока бета што поскоро!
Vi blagodaram mnogu na site mnogu mi znaci vasata podrska Vigantol da znaete oti ode na recepta Taka mi rekoa tsh da bide pod 2,5 a ke cekam do dekemvri oti endokrinologot taka rece. I vit d mi 26,5 a treba da e nad 30 za ivf zatoa sega pokraj vit d na Dr wolzz ke pijam I vigantol
A tsh kolku ti e? Vit d I ne e taka losh za da ne mozes da pocnes so ivf. Ako letoto ti bil 26 ,zimovo moze I da ti se namali
Tsh bese 2,95 iako pijam eutiroks dr mi kaza oti I taka ne e los ama za ivf najdobro e pod 2,5 I TRAJKOVSKI istoto mi go kaza da pocekame da se sredi
Горе доле од 2.500 до 3.200 евра.зависи од тоа колку терапија(стимулации) ќе примаш и од кај ќе ги купуваш