Мене ми кажаа да ги пијам во континуитет додека не затруднам и после до трети месец. Скапи се малку а и нашава борба некако без "дед лајн"
Јас сега ги пијам 2х1 и Фебион 1х1. Мислам дека се ок, сигурно треба да се пијат до бета, а за после консултација со д-р.
Devojki, 14 den po ET i betata mi e 280 Dobra e taka? 4 ivf i eden vraten embrion.Uste ne mi se veruva i ne mozam celosno da se izraduvam. Prasanje do onie koi go pominale ova: Dali imavte bodezi vo stomak, kolku silni i dali pievte magnezium ili slicno?
Одлична е. Честитки!! бодежи/менструални болки е нормално Јас не пиев магнезиум се до 2ро тромесечие.
Честитки уживај во бременоста јас исто имав позитивна бета во средата и сеуште имам од време на време бодежи во стомакот за кои се надевам дека се нормални во овој период
Честитки и со лесно бодежи и менстрални болки ќе има а магнезиум можеш да си пиеш јас почнав од 6 недела коа бев на второ ехо.
Blagodaram na site za cestitkite i pustam sreka na site sto se vo postapka za pobrzo doaganje do celta