Така е душо, постојано го мислам и кажувам тоа. Господ е Голем и не ни дава искушенија кои не можеме да ги издржиме. Само Тој знае кога и што е најдобро за нас! Само треба да веруваме и да не се откажуваме!
Девојки, потемна е цртата денеска. Малку се израдував (малку повеќе, ама реков да не претерам). Не ми дава да ставам слика од телефон. Знам дека е многу рано, но морав да споделам мала радост, зошто стварно никогаш не сум видела втора јасна цртка, а сум направила милион тестови.
Ќе испитам во понеделник, на 13ти ден, таман да можам и на доктор да се јавам. Сега ќе си ја пазам црткава да не ми угасне
Многу радосно, возбудливо, емотивно.... Многу се радувам за секоја од нас да успее, посакувам во понеделник да се пофалиш со висока бета мила, да имаш полно меше и да се изреализираш како среќна мамичка! * Една по една да се селиме во труднички...!
Систина, Ивановски. Стискајте палци за да не угасне цртата. Ве гушкам сите и ептен сакам сите да се префрлиме што поскоро во труднички муабети.
Колку е убаво чувството кога ќе ги видиш двете црти Ти посакувам висока бета,бидејки црвената линија со секој поминат ден уште повеќе ќе се вжарува Помина и мојата хистероскопија,добро поминав.Задоволна од др,од хигиена и од сестрите.Пофални зборови за гак.За брзо време се враќам во игра
Абе женче трудна си ама ај ќе почекаме до понеделник џабе не се 2 црти мене на 8 ден ми беше бледа па на 10 пак земав и беше потемна и на 13 ден позитивен тест. Со среќа нека ти е