Моја препорака е да избегнуваш влошки. Менувај си гаќи почесто. Знам, и мене ме нервира истекувањето, лом се правам, но тоа е
Jas 3х2 pijam i bas sum nervozna i nekoj pat tesko disam ,nekoj pat mi se zamagluva pogledot , srcebienje ,tremor ,zamor i ednas samo vrtoglavica . Se ova vo 5 dena. Ama od Praga mi rekoa deka prv pat gi zimam organizmot treba da se privikne .
Ќе издржиш.. јебига.. Се за бебе. Јас вртоглавици, срцебиење, замаглен поглед имам кога морам да се напијам Утрогестан место да го користам како вагиналетка, кога сум по прегледи или отидена на гости.
Естрофем имам примано 2х2 и ништо не осеќав, никакви контра индикации, исто така и од Кринон и Добростон не сум имала нус појави, а Утрогестан не сум пиела. Се е индивидуално...
Jas uste so cikloproginovata koga pocnav imav osip ,pa spotting i vtoriot pat koga gi piev dobiv menstruacija na sred pienje cikloproginova pa gi prekinav pa pak od pocetok a za hiperstimulacijata znaete. Mi e strav veke ,na se reagiram losho
Ti blagodaram Oli za informacijata..Gi najdov gi ima vo Tineksot kaj new born i vo cair vo berna farm ako na nekoj mu zatreba da znaete nemora da se odi do bugarija..pozzz
Јуле чудно е што не е јасно потенцирав посебно инекции во бут ти сама во бут си ставаш??? Значи не зборам за во стомак!! Веројатно треба по трансфер да станеш до лекар пр.прогестерон во бут да те боцнат за таквите случаи говорам ..
Кукле супер што пиша ако има некој таков случај ќе замолам да ми кажат каде да се обратам и мене дома да ми доаѓа бар првите денови би сакала зошто јас си одам сама уште прв ден по трансфер...
Има во Букурешт домашна посета. Имаат и тел бројче на кое може да е договориш. Најубаво е еднаш да отидеш до кај нив, па после на тел да договориш што треба.
супер кукле фала ти многу за инфово ќе пробам ќе се распрашам баш за тие од таа амбуланта ваљда нема да ме одбијат зошто не сум од таа општина али вреди да се проба да не трчам и возам кола по прв ден од трансфер фалааа уште еднаш ќе ми треба да се организирам на време за се
Може има и во др општини, за оваа знам. Па ако има во твојата општина, сигурно ќе те упатат од Букурешт
Можеш и да се распрашаш по роднини или пријатели некоја докторка, медицинска сестра да доаѓа да те боцка мускулно. Јас имав среќа роднината докторка ме боцкаше со фостимони. И од други амбуланти, ако нема твојата, за пари обавезно ќе најдеш.
дада ќе прашам обавезно овојпат сакам да не се шлаам навака натака со 4 во вис да сум хах а за роднини и пријатели не можам да прашувам никој освен нас и родителите не знаат за проблемов што го имаме али ај веројатно ќе успеам вака како што ми предложивте па што даде Бог фалааа жени
А прогестеронот не се става после 4 дена од трансфер или јас сум грешка ако е така може слободно да одиш во амбуланта 4 ден е веќе.