Незнам колку е правилно но, мојот психијатар инсистираше да пијам дијазепам цело време зошто е многу важно да бидам опуштена. И јас сум хиперсензитивна и паничар ама за чудо поминав одлично.Се согласи и гинекологот и ете извадија 17 здрави јајце клетки.
Добар ден женички,да ве прашам дали ве болеше последната стоп инекција пред пункција?Јас синојка ја примив денес ми е црвено местото и ме наболува.Со господ напред утре имам закажано пункција
Bibi po kolku gonali ti Go prasav i jas denes i mene mi rece deka moze da piam ako osetam potreba So sreka i so lesno da pomines utre,da izvadat zdravi i kvalitetni jajce kletki.po kolku inekcii primase na den,mene mi dadoa po 4 i si mislam da ne e mnogu toa
@lavica82 ќе се боцкам од утре (2 ден од циклус) по 2 одеднаш 5 дена... не ми е страв, само мислев 3те дијазепами што ги испив да не ми влијаат на процесот...
Феминки 12ден од трансфер ми е и имам болка во десен јајник ќе ме фати и ќе ме пушти.Примам терапија за поддршка ама....Дали е нормално или...
epa super si ti bibi stom nemas strav,a toa so si ispila tri nisto nema da ti vlijae, posto i dodeka se bucas ete vika i samiot ginekolg ako ima potreba deka moze da se pie.ajde so lesno neka ti od utre i neka ni zavrsi i na dvete so pozitiven test.
Обично Прегнилот се аплицира мускулно и е болно, вообичаена е болката, не би требало да е нешто посебно кај тебе. Не се секирај, мисли позитивно и со Господ напред!
Јас изгледа им пркосам на сите правила..... пред пункција естрадиол ми беше околу 400,а имав еден фоликул
Нормално е,не се плаши.Како што кажа,покриена си со терапија и ајде радувај не со позитивен тест А кај кој доктор си?
Со среќа и лесно утре на пункција. Да извадат убави јајце клетки па за две-три недели да се радуваш на висока бета.
Здраво девојки Денес ми е 9 ден од циклус, а 6 ден од боцкање Фостимон - 3 на ден. Сабајлево испитав Естрадоил и е 502. Ве молам знае ли некој што значи тоа? Докторот ми кажа да продолжам со Фостимон и Супрефакт и во петок пак на контрола. Фала ви