Mi gi dadoa,ne sum gi kupuvala . Ama gi podariv vekje cetirite kutii. Pies nekoj vakvi?! Pisi mi lp ako pies,kje probam da zemam uste nekoja
Добро е, само продолжи си така.Си расте естрадиолот како што треба,значи организмот добро реагира на дадената терапија.Со лесно и со среќа
Мене по два-три пат пати. На единаесетти, дванаесеети и еднаш и тринаести ден. Естрадиолот ми бил секогаш околу 150, ЛХто под 8.
N Ne nepijam vakvi posebno pijam vitamic C,omega 3,maka,b6,bkompleks,inofolik i folna..onKa te prasav me interesirase sepak fala ti..
Девојчиња, мене за петок ми закажаа пункција. Во среда стоп инекција. Имам три фоликули, се надевам ке извадат убави три јајце клетки. Ке ми остане скоро едно цело шишенце супрефакт, денес го купив, а уште утре и среда треба да се боцкам од него. Ако и треба на некоја феминка, нека ми пише ке и го подарам.
Jas koga pravev inv ja prasav doktorkata do koga da go pijam dostinex taa mi rece dodeka da ostanes trudna i nema da go prekinuvas i eve do den deneska pijam nedelno po pola apce.
Јас сум кај Петановски Ремедика, исто приватно (ваучер чувам на крај за не дај боже да ни затреба) Ти ја пуштаме цела среќа
zenski da ve prasam kakvo iskustvo imavte so stimulaciite dali imavte glavobolka pa duti i pokacen pritisok.
Jas imav premnogu energija i ostri bolki vo stomakot i mi preporacuvaa da jadam proteinska hrana i po 4 litri voda da pijam
jas po se izgleda sama si gi predzvikivam glavobolkite i go pokacuvam pritisokot posto ne sum ic smirena tuju naprotiv celo vreme sum so nekoja panika
Девојчиња, помагајте. Имам три фоликули за петок закажана пункција. Еден од тие три е водечки и на секоја фоликулиметрија тој беше најголем во однос на другите два. Се плашам да не ми пукнал предвреме пошто нешто ми истече како лигава течност. Имала некоја слично искуство?
Pa malku mi bese pokacen prolakatinot i dok mi rece da gi pijam dodeka da ostanam bremena Ne e puknat ne se sekiraj ic, i jas koga pravev inv non stop imav pojacan ligav sekret normalno e toa da go imas zosto ti se priblizuva ovulacijata.
Zenski koga se pravi punkcijata, na koj den otprilika ili kaj site e razlicno.dali e mozno da se pravi pred 10 den od cilkus ili sekogas e pokasno
Кај сите различно. Девојки, ми стигна резултатот од бета хцг _ 482. Не знам што да мислам, вие што викате? Денеска ми е 14ти ден од трер ден трансфер.