Супер има нешто најубаво.Гушкај мешко и уживај Честитки Кај мене беше на 15ден од менстроација и бев стимулирана со краток протокол.
@lavica82 пункција на 10 ден за мене е прерано. Тоа значи стоп инекција на 8ми ден. од 3 ден да почнале стимулациите, 4-5 дена се мн малку.
здраво женички дали сите почнавте со циклуц за инвитро .или предгодно примавте терапија мене неако не ми се чека до 2 ден уште 2 недли треба да чекам да ми дојди
Зависи со кој протокол ќе бидеш.Јас бев со краток протокол и почнавме со стимулација 2ден од менструација.
Честиткии мила, школска бременост да имаш и полни раце со бебуш! Радости, убавинии, само вака да не тера! hug:
@joan ти дојде малку душата на место? Колку теста направи досега? Честитки, гали меше и опушти се сега, успеавте!
ne se grizi, normalno e toa. koga ima ovulacija sekogas ima bistar sekret, a koga ima poveke folikuli, ima i poveke sekret.
Хихи, уште не ми се верува. Тестови милион, почнав да ги кријам од маж ми Ми закажаа преглед наредна недела. Малку се подсмирив Ве гушкам сите и ви благодарам за сите најубави зборови Златни сте. Сите ќе бидеме убави мами.