Женски вчера бев на пункција супер поминав,денес ми се јавија извадиле 16јк,од кои 6 оплодени .Утре ќе ми се јават кога ќе биде трансфер☺
ajde srekno, neka se delat pravilno i da ti vratat ubavi i kvalitetni embrioncinja,imas super brojka.kaj koj doktor pravis ivf
Преку нoќ рипa ствaрнo. Вреднoстa и требa дa се дуплирa преку нoќ oднoснo вo рoк oд 24-48 чaсa. Ти пoсaкувaм успех.
Оф не да пушев место да ги намалам јас почнав повеќе да пушам цело време под стрес си и само цигарче. Сега сум 10 недела и си пушам до 10 цигари докторот ми ги забрани ама пусто сега коа треба да ги оставам неможам. Порано 2 пати ги имам оставено без проблем и после 7 месеци пак ќе запалам,сега пробав 4 дена не пушев и неможев да издржам.
Јас и мм од првиот ден кога ни го одобрија ваучерот ги оставивме и цигарите и алкохол никако.си викам ќе издржиме се само да успее
Попович рече никако цигари ни по 5 барем на ден ни толку не ми дозволи. Идам на 3 недели сега на 9 сум на скрининг кај Панчевски па ќе видаме дали ќе каже за приска да се прави.
Попович ми го предложи Димчев јас незнаев дека и Панчевски правел скрининг отпосле дознав и кај него закажав Панчевски е врв но има премногу операции и затоа за скрининг ги праќаат кај Димчев.Иначе сама си закажав и се јавив на сестрата ми закажа без проблем.