Men e ginekologot ednas na stol me gledase so dobieno Mu vikam: “sekoja rabota ima losa strana ama na vas ic ne vi e lesno “
da ne ti e rano ? Mene vcera panika me fati da ne pokaze negativno pa da se razocaram Iako se cudev koga drugive devojki go zborea toa.
@kostarika Epa aj cim vikas taka , togas ne pravam utre , makar sto sto I da pokaze toa e. I da e negativno zivi zdravi da sme , ideme ponataka .
Ајде, издржете уште неколку дена со 811622 и ќе частите за високи бети, знам дека е ептен возбудливо исчекувањето, последните денови се години, ама после радоста ќе биде голема! Ве и стискам палци за успех кај двете, а и кај сите !
Само за убаво да е, се соживувам со сите! Адреналин да има во групава и само позитивни тестови! Сите да се исчистиме најбрзо!
Еј жени .... Направив тест и нормално негативен. Знам дека сум шлакната толку рано што направив, ама ако де , како инаку ќе си го качам адреналинот Барем ќе знам на крај во која група ќе спаѓам, во оние што им покажува негативен а на крај бременост или во оние повеќе среќа следнот пат
Од срце ти посакувам да бидеш во првата група, и мора така да биде Само позитивно,како и до сега што беше. Што е наше ќе дојде....
@Tukituki Ма што сака нека биде, не ќе паѓам во несвест во секој случај ти благодарам на убавите желби
Никако паѓање што и да е, јас така си го сфатив тоа, и сега кога не успеав не си го ставив мн мн при срце тоа. Си реков не бил моментот, не било за мене.....
Рано ви е, од понеделник ќе пукаат две црти, темно-црвени и кај двете! Сега уживајте во претстојниот викенд, само релакс...
Девојчиња ќе ви кажам мое искуство со домашни тестови. Секогаш од нетрпеливост купував повеќе различни тестови и ги користев од 7ми ден. Секако не покажуваше две линии па се тешев рано е. На 9тти ден добивав 2 линии на некои тестови но по времето за тестирање по 10 мин. но линијата само на јака светлина одвај видлива дури како сенка. На 12ти ден се гледаше ама бледо, бледо розова. Затоа не брзајте, може од мерак да пробувате но не носете заклучоци.
Jas bi sakala da napravam utre veke zatoa sto ako sum trudna sakam da si zemam uste slobodni denovi od rabota Pa ferski e utre da kazam dali ke dojdam od ponedelnik ili ne