Биби честитки, ајде да не израдуваш со највисока бета! Инаку и јас сум во иста ситуација Денес на 12ти ден направив тест и имаше 2 цртки, и до сега плачев од возбуда Сопругот не верува додека не види резултат од крв, а јас веќе не сум способна да мислам било што хахаха
Честиткиии и за тебе душо, бравоо, не израдувавте денеска, само така да тера, со високи бети и да славиме сите! Ти посакувам школска бременост и бебуш бо раце! hug:
@VenusVenus честиткииии мила Јас малку се зезнав сабајле, давав крв и смотаница место да кажам каков тест, направиле само позитевен.. ама битно позитивен е па ако најдам некоја жртва до после да ме однесе бхцг да проверам
@Bibi30 @VenusVenus честитки. Со лесно да си ги истерате бременостите. Дефинитивно ќе се повторува ланската приказна со многу позитивни тестову предновогодишно.
Леле кога ќе се сетам навистина пред новагодина колку имаше позитивни тестови и од тие позитивни тестови се родија бебуши дај Боже и оваа год предновогодишно да има еден куп позитивни тестови .
Битно е позитивен, ич да не се секираш Јас се јавив во Синлаб и ми кажаа дека со упат од матичен даваат само позитивен/негативен резултат. А за вредност на бета само приватно. Како и да е, јас ќе си почекам до петок за бета
Да, и јас се јавив и јас решив до сабота да почекам.. Па викендов дај боже малку да прославиме, колку да тргне
Честитки за двете!!! Со лесно и имајте си убава бременост Јас проверував бета со упат од матичен и платив 100 денари. Да не не сте се разбрале убаво?