Епа затоа и реков дека консултација не ми наплатија кај Лазаревски,само.4д. и сум задоволна оти само тој ми виде дефект на матката,сите други сите овие години ми викаа во ред ти е.И што е најбитно,не ми рече мора кај него операција,туку рече оди на државно оперирај се па дојди за инсеминација или инвитро јас вака не се нафакам со преградава.Значи не гледаше само пари да лапне.
Devojcinja mili... Jas od koga gi podnesov dokymentite vo fondot,ne mozam ni da jadam ni pijam ni spijam...se tamo mu e pametot,prvo dali ke go odobrat vaucerot,pa kako ke reagiram na terapijata,pa se taka... Denes se javiv vo fondot,da prasam koga ke se sostanuva komisijata,mi rekoa ytre deka ke se sostanuvala. Jas gi podnesov dokumentute vo cetvrtokot,znaci nema ni edna nedela,pa mnogu mie cudno tolku brzo da go razgleduvaat mojit slucaj Ili mozebi ovij sostanok na komisijata je bide za onie sto podnesle dokymenti pred nas!?.. Pa sakam da ve prasam dalu e mozno da se dobie odgovor za samo edna nedela,deka jako sto citam site cekale po dve ,ri nedeli,do mesec...
Девојчиња.. ние не успеавме овој пат.. борбата продолжува. Не се откажуваме од бебенце.. незнам што толку сме згрешиле што вака господ не казнува Многу лошо го поднесовме ова со мм.. јас уште си плачам
Офффф... Не се откажувај мила, никако! Бидете силни, ќе ви дари Господ дечиња! Многу ми е жал, се надевам од сесрце дека ви е последно разочарување!
Куклееее куклеее денес исплачи се ...... Неможам ни да замислам колку е тешко....... Ти заслужуваш многу дечиња, следниот пат оддеднаш две ...... Од утре главата горе и продолживаш со борбата.... Тука сме сите со тебе !!!
Mozno e uste utre da ti gi razgledaat dokumentite I odlucat, se zavisi kolku imaat podneseno periodov, no I ako eve utre e komisijata mozebi nema da stignes na red kako I da e strpi se I javi si se pak vo petok da vidis sto ke ti kazat. Srekno
Леле @kukla21 толку ми е криво, значи многу ми е криво ... Темава ја отворав да видам до каде си секојдневно, толкава поддршка даваш во темите за бременост, споделуваш несебично информации и затоа сакав ептен да се израдувате со сопругот. Не знам што да ти кажам, не може никој да те утеши знам... имаш право да бидеш тажна некое време, а потоа собери се, главата горе и следниот пат со 2-3 бебенца во меше! Те гушкам!
Верувај Кукле, читам и само правам "иииииииииииииииииииии". Се потресов како за блиска личност што би се потресла. Испита HCG мила? Јас па се си мислев дека утре-задутре ќе е денот, па ова ми дојде неочекувано. Нема зборови за утеха. Толку само се надевавме на тебе. Но, како што рече Стефани, исплачи се, нека ти олесни, нека замине тежината. И се разбира дека нема откажување - ќе дојде и твојата радост
Жал ми е што го потресувам мм со плачењето Ама само си доаѓа... не ми се ни јавува кај докторот сега, не ми се ни оди по болници пак.. Мислев ќе успееме.. Фала ви на сите на поддршката.. Ќе дојдат и поубави денови за нас.
Lele znaev aj si vikam ne mu misli loso na devojcheto ali znaev, site da recam simptomi sto gi pisa denovive me potsetija na moive I samo citav I si velev lele ne bre Gospode, I nemozev, nemozev nisto da ti pisam ( I sekako I kaj mene INF neuspesno ). Prviot pat nemav bas nisto nisto I ete pozitivno bidna, no ovoj pat sve isto ili slicno kako kaj tebe I ete bebe nema dobiv I den porano I iskreno ne ni pisav deka pravev INF I taka bidna za da ne me potprasas ali eve sega neznam kaj tebe sto kako ke se zakluci kako pricina, no mene sega zasega mi stavija dijagnoza nesakalo sega, mi rekoa nisto da ne se cepkam, se sum bila naj naj, jedino Lazarevski se somneva deka poradi mojava sostojba ne bi trebalo da pravam INF so tolku hormoni, pa zdravje ke probame na priroden ciklus Ic ne se rastrevozuvaj, isplaci se ako taka ti e polesno, znam mene kako svetot da mi se srusi, no utreto si bev pak naj naj, ke bide I za nas, ke vidis, ajde zdravje na esen ke imame najubavi vesti I dvete
Denes isplaci se no utre obavezno kaj Lazarevski sega ke ti rece samo pocekaj da ti zavrsi dobienoto pa togas dojdi, no obavezno odi. Ajde se ke bide
Не сум добила јас уште. Нема да добијам ни следните 10 дена.. знам како реагирам ва терапијата Утре ќе ѕвонам на Лазаревски. Сега секако не можам ни да зборувам. А ти кога правеше?
Ќе дојдат и тоа многу брзо!!!! Секогаш расположена за подршка секогаш несебично споделува информации со сите!!! Незнаеш колку ме потресе!!! Тажна сум со тебе!!!! Те гушкам
Уффффф кукла знам дека нема утеха сега, џабе ние овде ќе ти кажуваме, мораш сама да се избориш со оваа неправда. А ја па бев сигурна дека ќе биде позитивно, уште кога пиша дека глава те боли си теков тоа е тоа ама ај да си поќутам.
Pa sto I da primas prekini, toa I Lazarevski bi ti go kazal. A jas pravev sega vo maj, i se si bese po procedura, i vrednosti I se se, I koga nebidna I koga plus dobiv porano Lazarevski se iznacudi poveke I od nas, sto iskreno toa poveke I me zagrizi, pa otidov I kaj Vanovski I Dimitrov I site mi kazaa ednoglasno nesakalo da bide, nisto ne se cepkaj se si naj naj, I za drugava sostojba napraviv eden kup ispituvanja, no se si bese mirno, samo kako sto kazav se somneva vo terapijata pa ke vidime sledniot pat
леле кукле што да ти кажам добро позната болка и добро познато прашање што згрешивме а одговор нема знам нема утеха за оваа болка ни останува само да се молиме и ние да се израдуваме деновиве дај си оддишка од се, идете со мажето негде прошетајте, а потоа мој најдобронамерен совет да ги направиш потребните испитувања на трансфузиологија и генетско имунолошките на имунологија. Можеш слободно да отидеш таму и да разговараш со доктор имунолог. не се секирај мора да биде еден ден кај сите
Pa jas vo Sistina pravev test I doduse znaev deka ke e negativen ali go napraviv za sekoj slucaj ili posledna nadez I potoa vednas se kaciv gore I me primi, nit se javiv nit zakazuvav, samiot potoa mi rece da dojdam za 7 dena okolu 14h taka I bidna