Провизија од пациент упатен на испитување???? На 30 години без индикација зошто би давал пари предвреме не ми текнува.
Отпосле видов дека имала 30 години. Секако, и јас сум за тоа доколку нема некои сомневања од ехото да не прави. И ко што рече ти, доколку не е над 35 години, нема потреба.
Јас мислам да си побара уште едно мислење од матичен гин, или од друг лекар гинеколог. За да си биде сигурна дека треба да го прави. Ако има индикации, веројатно е подобро да се направи испитување во рана бременост како што е ова, отколку во подоцнежна бременост.
Еве ти бројче од аптеката во Космос Спојлер 0030 231 080 5714 Обично прво треба да им најавиш колку ти требаат за следен ден да си ги земеш
@Bubce38 фала ти. Веќе земав, имаше само 10. Вредноста на Fsh од 15,28 намалена е на 12. Има резултат од рејувенацијата.
Priskata im e daleku poeftina I na gak ja pravat mojata sestra pravese pred nekoj mesec na privatno I bese 4000 den priska
Да девојки, во истата лабараторија, резултатите се од трет ден од циклус по рејувенацијата и веднаш почнуваме со инвитро. Во понеделник сум на фоликулометрија, па валјда овој пат ќе биде.
Двете да се оплодат и во меше кај мама да си растат и развиваат девет месеци.Ти посакувам многу успех па да не израдуваш со висока бета.Ти ја испраќам сета среќа на овој свет за успешен и лесен трансфер.
Помина и мојата пункција Извадиле 2 ооцити и утре ќе ми кажат дали се оплодиле. Се надевам дека овој пат ќе успеам да стигнам до трансвер.Ве гушкам сите
Супер нека се оплодат и двете па во меше кај мама.Ти посакувам лесен и успешен трансфер и висока бета.