Девојки здраво!Се ближи времето за пункција,најверојатно вторник ќе биде.Утре сум на фоликометрија,сега за сега супер е се освен што ова инекцииве гадно ги поднесувам имам исцедок еден куп,ми ствараат некоја нервоза,тахикардија и по малку ко воздух да ми фали.Сакав да ве прашам маж ми си доаѓа во недела од пат е сега ние апстиненција ќе имаме две недели скоро.има тоа врска со спермограмот ако биде пункција во петок?Може ми е глупаво прашањево )))
@lalapo мила главата горе и гушкај го сонцето што го имаш до тебе. И убаво ти кажаа, никогаш не се знае што ти носи животот. Радувај се на тоа што го имаш. Ве гушкаме си синко.
Прашај си го докторот за секој случај, препорачуваат 3-4, ама еднаш прашав пред иуи, докторот ми рече дека е доволно еден ден и резулататот беше мноогу подобар од претходно кога сме имале апстиненција од 3-4 дена. Можеби е индивидуално или така се погодило во случајов, не може да се каже со сигурност.
Deneska Black Friday, ke vidime utre za mene dali ke bide White Saturday. Utre beta, beta, beta test.
Па немај, сам нека си заврши работа три дена пред пункција и сите среќни. Особено среќни јајници Со среќа во вторник @811622 те чекаме утре со висока бета!
Мила многу ми е жал!Биди силна, ќе помине и ова. Да ти е жив и здрав Тео и да си се радувате со него! Те Би било добро да се испразни за да биде подобар материјалот. Ич не е глупаво прашањето. Нека ти е со лесно во вторник! Девојки мојата пункција е закажана за вторник, се надевам на добра бројка, ама пред се да се квалитетни ј.к. Едвај чекам
Со успех девојче, да извадат што повеќе квалитетни ј.клетки и да ги вратат во меше, па да ни се исфалиш со висока бета! inlove:
@lalapo прегратка и од мене. Денес глуп ден. И јас не стигнав до трансфер. Не се одмрзнале добро моите ембриони. Black Friday тоа е. Битно имаш едно сонцф гушкајте се.