zdravo devojki eve da se prijavam i jas ve sledam sekoj den dobiv pozitiven odgovor od fondot... ovie denovi cekam da dobijam i od 2ri den da pocnam so mikrogynon pa ponatamu se znae se odluciv za dr.Mitko Ivanovski se nadevam deka ne pogresiv iskreno malce povise sum vozbudena inace ova e vtor obid i se nadevam ova e posledno... cestitki do site bremeni vi poskuvam mn sreka i skolska bremenost za devet meseci so bebus vo race...ve guskam ako slucajno imate nekoe mislenje vo vrska so ishranata ili nesto sto ke mi pomogne dodeka stignam do transef bi mi bilo milo da mi pisete
Честитки и за двете,ајде убаво да си ја завршиме годината. Со леснооо Кажавме позитива до крај,откажување никако. Идемо даље до "медаље"
Со лесно и успех, да си ги видиш фамозните две цртки и со висока бета да ни се пофалиш. А, кога го доби одговорот од Фондот? И јас очекувам одговор, па затоа прашувам.
@Tukituki Neeee nikakvo odkazuvanje . Uste eden obid ovde I ako povtorno nisto, reseni sme vo Sevilla da odime I probame
@Nadja_22 Bliski lugje do mene imaa nekolku neuspesni obidi tuka I se resija za Sevilla . Garancijata tamo im bese 90% so ogled na toa kolku godini imase drugarka mi. Priprema, sovremena tehnologija, metodi I slicni stvari , mislam deka im e po usovrseno od kaj nas . Tocno deka I srekjata ima golema uloga, ama ete sakam I tamo da probam. Kosta malku poveke , ama spremna sum I duplo da dadam samo ova pobrgu da zavrsi ..
Мене ме интересира врз основа на што и дале 90% гаранција?!?! Можно е такво нешто,таква гаранција?!?! Мене некој да ми даде таква "гаранција" од 90% и во Занзибар ќе идам. И се што имам ќе продадам. Мислам дека тоа нешто е невозможно
Факт е дека годините ни се големка пречка. Ама 90% гаранција мислам дека не може ни на 20годишна да се даде.
@Hopeful girl Drugarka mi imase 46 godini koga go napravi in vitroto tamo , pa fala bogu rodi zivi zdravi 2 momcinja . Tocno deka I godinite si go pravat svoeto do “ nekade” ali ako padnes vo dobri race mislam deka toa ne smeta , normalno ako nema nekoj po seriozen problem. I mene mi kaza doktorot deka jas na 41 godina nemozam da bidam na isto skalilo kako nekoj od 25god pa ja ignor napraviv na toj odgovor . Samo rekov deka ne se davam na 2 od 20
@Bibi30 @VenusVenus честитки и со лесно и најубаво да ви оди бременоста Позитиво, следниот пат ќе биде позитивен!
@Bubce38 Otkako izanaliziraa sve sto trebase da se izanalizira vo nejziniot slucaj dobi 90% GARANCIJA deka ke bide uspesno . I ete se desi sto se desi..
I ♡ you ! I jas ustese nadevam na barem 2 .Mi se dopadja tvojot optimizam i humor, kaj i da e ke uspees...cuvstvuvam!
@Hopeful girl Bide - bide, ne bide- ne bide , zivot ide dalje I bez deca . Ako sednam I kukam kaj ke mi bide krajot . Ovaka ke teram dodeka mi se tera so ovaa avantura I cao prijatno. @Bubce38 Jas neznam sto ne ti e jasno , sto tolku ironicno mi komentiras . Niz svetov ima 300 cuda . Ako I jas se cudev kako ti sto se cudis, nemase nikogas da stanam od invalidska kolicka . Dodeka site mi vikaa zaboravi deka nekogas ke stanes od kolicka, jas vo USA so GARANCIJA od doktorot STANAV NA NOZE.
Da I jas skoro citav za edna klinika vo spanija sto imaat mnogu visok procent na uspesni IVFeden obid im bese 7500 evra a IVF so zamrznati embrion I Im bese 2000 evra a ako ne uspeat parovite Im gi vrakaat parite prifakaat samo parovi sto mislat oti imaat golemi sansi za uspeh
Зошто вака ми враќаш? Како процени дека враќам иронично?! Овде,на оваа тема да терам иронија?! Нема шанси. Не во 300 ,јас верувам во милион чуда. Јас сум си жив пример самата на себе дека чуда и те како се случуваат! Прашав, ме интересира како и едадена гаранција од 90%дека ќе успее. На 46 годишна жена. На мене 90% гаранција не ми е дал доктор дека бактерија ќе уништам со антибиотик. И стварно да знам дека таму некаде во светот некој ќе ми гарантира еве 80% нека се ,уште утре одам и не се враќам. Посетив 10 специјалисти за ивф во нашата земја (а 12 се мислам се на се). Никој не ми спомна никаква гаранција. Сериозен,видлив,опиплив проблем немаме. Гаранција за успешна операција е различно од успешно вонтелесно оплодување. Мило ми е за твојот успех. За брзо и на ова поле да успееш
@Meckicja Klinikata e rasprostraneta niz 27 gradovi vo Spanija . Jas sakam Sevilla zosto ete bas vo Sevilla ne sum bila . Megju drugoto istava klinika ja Ima I vo Anglija, Portugalija, Mexico, Panama, Brazil , Argentina i Usa