Благодарам за одговорот. Еве овој пат порано ќе проверам Е2, прва проверка ќе ми е на седми ден од циклус, па со резултатот ќе одам на ехо. Од вечерва почнувам со Летрозол, па се надевам дека ќе успеам да стигнам до пункција.
Женски денес ми е 10 ден од трансвер( со ден на трансвер) и пусто срце неиздржува и бев на проверка на бета преска. Вредност 58,77 . Незнам дали да се радувам дали да плачам. Од што не ми се верува ми се мота низ глава дека е ниско
@Babynew треба да се радуваш!! Честитки, малку си трудничка ^^се што е над 5 се смета за бременост, бетата за 10ти ден е сосема во ред, сакаш повтори на 14ти ден, сакаш закажи си за 2недели ехо, но извести го претходно докторот
Честиткии, за 10-ти ден е ок, да имаш лесна и школска бременост! Можеш да си ја повториш на 14-15-ти ден. Ајде, што повеќе позитивни резултати да има!
Фала најмногу, на сите ви посакувам исто високи бети и лесни бремености. Тоа е силата што не води низ овој тежок пат **
Честитки! Супер вредност за 10тти ден, мене на 12ти ми беше 100. И кај тебе за 2 дена ќе се дуплира и ќе биде над 100.
Cestitki.Uste eden dokaz deka covekot e Car.Blagodarenie na nego go imam dolgogodisnoto posakuvano sonce vo race.Imaj lesna bremenost Patem vi posakuvam sreka na site so ste vo ocekuvanje.Gospod da vi go dade najubaviot novogodisen dar
Требаше природен, но на втор ден имав на двете страни по 6-7 фоликули, па одиме само со Летрозол 2×1 и излезе модифициран Кај Трајковски. Ти кај кого беше? @Babynew честитки, лесна бременост да си имаш!
Zdravo feminki..ne sum mnogu upatena pa sakav da prasam..vo vrska so brojot na inseminacii za vaucer od fondot i vo vrska so vremenskiot period za inseminacii..dali od fondot odobryvaat vaucer so inseminacii 4 praveni sekoj mesec posledovatelno ili treba preku eden mesec da se pravat? Mesecov inseminacijata mi zavrsi so biohemiska pa ne znam dali da pravime odma ili sledniot mesec..ja bi odma uste mesecov pozdrav do site
Која по ред ти е иуи? Ако ти е четврта, следниот месец можеш да ги поднесеш документите за ваучер. Во принцип, бараат 4. Ако немаш 4, можеш да ги направиш и секој месец последователно, доколку не ти предложи докторот пауза заради хормоните, ама ако се’ е во ред со нив, можеш одма пак да правиш. П.С. Од био-хемиската можно е да доцни циклусот, затоа мислев да не е потребна мала пауза, додека да се средат хормоните.
Прва инсеминација ми е..денес дознав дека бетата се намалила наместо да се зголеми..денес и ќе ја прекинам терапијата за да добијам.. Значи даваат и последователно од фондот? Ја би сакала да пробаме уште месецов пак оптимиста сум па ќе видиме