Така си се филмаме ние, нема теорија да била користена иглата, не си прави стрес, така јас еднаш се уфилмав за на преглед, дали имало презерватив на сондата од ехото, не знам што ми се имаше увртено у глава , не се замарај ич, таква ни е психологијата на нас, жените. Се грижиме бадијала.
Честитки до новите трудници, со лесно да си ја износите бременоста Јас денес на ехо, 2 срценца, 2 бебенца ☺ И доколку некој има потреба од инофолик, нека ми пише, имам уште 3 и пол пакувања
Машала, убавина гали меше и уживај .Честитки да ја имаш најлесната школска бременост. До новите трудници ви ја посакувам најлесната школска бременост.Честитки од срце . Живна темава со позитивни тестови. Не се плаши нема шанси да користат веќе употребена игла.Не си ја видела кога зенала игла,не си се стресирај без потреба само опуштено.И со среќа за понатака што поскоро да се префлиш во труднички.
Значи нема мир....Само што дојдов од работа прокрварив.Одма со мм отидов во ремедика и проверив бета 60ми е вредноста.Се слушнав одма со Трајковски и ми рече да не паничам,претежно кај позитивните резултати пд инвитро имало крварење,ми го прекина аспиринот.Кажете нешто малку сум исплашена
Јас немам искуство со позитивен тест но од искуство од други членки кои веќе тука пишале можно да е крварењето од аспиринот,зошто и на др членки веднаш по крварењето др им го прекинал аспиринот и се се завршуваше добро.обиди се да мируваш слушај го др и се ќе биде во ред.Те
легнувај у кревет и да не си мрднала на работа ајде ке биде се добро само позтивна мисла и сега мораш да се пазиш повеке со лесно и честитки
Ic ne se sekiraj prekini go aspirin drugarka mi dva tri pati prokrvari vo bremenost a so IVF I bese bremenost a pa pred nekojden se porodi ima since a I proveri Dali se duplira pravilno betahcg za dva dena I odmaraj na rab nikako nemoj da odes l ezi I odmaraj sega zasega Devojki sega hormoni te mi se super tsh e 2 prl 14,90 vit d31