Не губи надеж мила, се’ ќе си дојде во свое време, Господ е Голем! Смири се, собери ја целата позитивна енергија од себе и продолжуваш понатаму, откажување нема.
Жал ми е миличка, сите знаеме колкава е болката... Чувај си се и не губи надеж. Кој обид по ред ти беше ова? (Не ми одговарај ако сметаш дека е невкусно што прашувам во овој момент)
Одлична е, не ок. Честитки и со лесно. Не е на одмет да ни го раскажеш твоето патешествие во борбата за бебе. Мислам, ако сакаш
Честитки лесна школска бременост Те следниот пат ке биде.Еден ден мора да биде,ќе дојде и тој преубав ден.
Moeto patesestvie e mnogu dolgo 3 vonmatericni vadenje na dvete tubi 2 neuapesni invitra 1 histeroskopija.Sakam da i kazam na Melek kako gospod nikoj ne e ke bide trpenie.Vo postarite postovi procitav deka i so invitro mozelo da se ostane vonmatericno i toa mnogu me plasi ama se nadevam se ke bide ok.Na kraj na mesecot ideme na eho pa ke vidime
Ја имав вонматерична со ивф,ама си пишала дека ти се извадени 2те туби,така да нема каде да оди неможе да биде вонматерично.Уживај во бременоста и со лесно до крај....
Melek zal mi e dusicke no ke bide naredniot pat Ajde ne misli negativno nema da e vonmatericno ke vides I jas sum so dva Rani spontani abortusi I uste malku 13 god borba so neplodnost I seuste me drze pozitivata
Da da izvadeni mi se tubite fala ti mnogu me smiri celo vreme mislam na toa Fala na site za odgovorite i za pozitivnite misli
@Melek 36 !!! Биди силна и истрајна! @SASKALEO да ти биде со лес цела бременост! Од срце ти посакувам најубави желби
Здраво девојки, ги читав повторно условите за инвитро преку фондот и прочитав дека немаат право на ваучер тие што имаат FSH над 12 и естрадиол над 60 на 3 ден од циклус. Мене на последното испитување FSH ми е 5.1 а естрадиолот ми е 87.9. Дали ова може да е проблем или да испитам повторно на 3 ден хормони? Тханкс
Ви се дивам на вашите стории....и покрај толку паѓања ја наоѓате силата да станете и да продолжете.Браво!