Проверив што ли не, брисеви и пап уредни,заби исто така,брисеви од нос и грло чисти,ехо на абдомен во ред,снимка од бели дробови чиста,на ревматологија бев ми даде да испитам некои антитела и таму се негативно,веќе незнам што друго да проверам. Ако имаш некоја идеа слободно пиши ми. Тенкс
Zenski napraviv obicen test i se pokaza vtora crta, pobleda ama jasno se gleda. Se tresam i ne mi e verno, a moram da cekam do ponedelnik za preku krv.
Слушај ја @joan има доста искуство со тестовите @MonikaGarret Уживај мила тоа е тоа,бледа ама битно е тука. Честитки
Честитки, лесна и школска бременост да имаш. Почнува предновогодишна еуфорија на форумов! Само така да тера!
Здраво девојки ве читам постојано но ете сега дојде ред мојот проблем да го пишам.прво честитки за позитивнот тест. Денес ми е 11 ден од ЕТ и на бришење на тоалетна видов дека има кафеав исцрдок со црвеникави конци низ него. Дали ќе добијам дали е од апчињата или нешто др незнам некој со сличен проблем ако има нека ми пише.позз до сите
Епа нели најдобро до 14 ден да се почека де и јас чекамама ќе видам уште колку ќе можам ако не утре еден тест не ќе е лошо бар ќе знам на што сум.
Cestitki Mila mm denes napravi kontrolen spermogram I izleze odlicen bese los sega e super pokasno ke pisam sto piese kako go srediv jas spermogramot na mm
Od 20 posto progresivni spermatozoidi stignavme na 55 posto progresivno podvizni spermatozoidi 65 posto se so normalen izgled mm pie qoenzimq10 vitamini od a do z na centrum vitamin e l karnitin omega3,6i9 so astaksantin od krilovo ulje maticen mlec so med I polen