Ајдеее... Кажи им да ти го вратат документот назад уште еднаш да го погледнеш. И мене не изнервира да ти кажам. Свашта!
Svasta be samo covek da se nervira jas prviot pat koga podnesuvav im dostaviv 3D pa nisto ne mi rekoa, a vtoriov pat na dostaveni 2 katastrofalni spermogrami I so dijagnoza ni pobaraa I tret?????? Ali ajde ne se nerviraj bitno ubavo da se zavrsi 4D ke si go napravis uste denes/utre.... Pa itaka e leto odmori....... Pa kako I da e do septemvri ke si imas ubav odgovor
@Ninichka mnogu brzo be gi razgledale predmetive??? Mene nikoj ziv ne mi se javil... Uffff sega se izuplasiv, kojznae mene sto ke mi kazat Ajde ne grizi se , bar znaes na sto si i srekja tvoja sepak sto bar samo toa fali
Може тебе позитивен одговор ти пратиле @emkaemka ти имаш правено 3 ивф? Знам дека еднаш дискутиравме за цени приватно, па сметка ми атачираше..
@kukla21 , Daj Boze da e taka mila....... Inaku jas pravev privatno ivf, pa ako te interesira nesto, slobodno prasuvaj ....
Не, не дека нешто ме интересира, него пишала 2 пати во фонд а знам еднаш ми праќаше сметка за приватнпо ивф. Па ме заинтересира. А ти колку иуи имаш правено?
Abe jas prviot pat koga otidov, otidov so site dokumenti i demek ke pravam na privatno, no kaga Lazarevski vide za sto stanuva zbor mi rece vednas da si podneses vo fond obavezno ke ti odobrat, ali posto sakavme vednas se dogovorivme da si go platam pa podocna ke mi gi refinansirale parite sto taka i bidna. Pa zatoa imam smetka A inaku ti kolku plati? Neli mi vikase deka poskapelo, no eve sega koga go pravev vtorovo pak si pisuva deka e 80.000,00 denari, i sekako jas plativ participacija od 6.000,00 den.
Paaaa da receme so vrski se e mozno, no na krajot ustvari nikogas ne gi pobaravme da ni gi dadat tuku se dogovorivme da ostanat za poragaj, sto na kraj ostanaa za abortus Aha a bas go prasuvav kolku ke me kosta sega INF sto ke go pravime demek na priroden ciklus i mi rece 10.000 za punkcija i ako ima oplodeni uste 40.000 pa bas da vidam kolku ke me kosta posto ova sigurno ke mi e na privatno
@Ninichka, зошто повторно да правиш 4D ехо, ако веќе си направила?!?! Разјаснете таму, види што е работата. Ако ти вели сестрата дека е 4D.... А, да прашам јас за мене... Треба специјално да нагласам дека ми треба 4D ехо за да аплицирам во фонд? Кога бев кај Лазаревски, ме гледаше на ехо, ваљда тоа кај него е такво, ама не ми даде снимка. Мислам дека чуваат во електронски формат снимки од направеното ехо, може тоа накнадно да се издаде, испечати?
Sekako deka ima 4D ali neveruvam deka ti pravel 4 tuku obicno on si gleda na 3D a snimka ako vednas ne ti dal nemoze otposle bidejki dodeka te gleda neli od ehoto ti ja vadi mozes samo izvestaj da si pobaras toj ke ti go dadat sigurno ali za vo fond ne ti vrsi rabota posto baraat so snimki
Јас имам 4д од Лазаевски. Сликички и мислење.. незнам вас како не ви дал. Тоа е првото нешто што го имам пд него.
Епа вака... Еден циклус пред постапката пиев микрогинон 21 ден, одкога ги испив апчињата за некои 4-5 дена добив, и од 4 ден од циклус почнав со боцкање, мислев дека терапијата ќе трае 4-5 дена али ја се боцкав 12 дена секој ден со ГОнал и последноте денови и цетротиде, 13 ден од циклус стоп инекција, и после пункција и трансфер.