Овој Глириген и мене ми го препорача доктор поодамна, ама не го најдов во моментот и не го земав, користам друг Лакта-мед и е ок. Најснабдена е дефинитивно!
Не ненаправив мм го купи сабајлево и ќе го правам утре со прва мокрача као демек посигурен е резултатот ќе ви пишам утре што ќе излезе
zdravo devojki trgnaveme za invitro izleze deka treba da pravam pak histeroskopija pred 1edna godina dva pati bev operirana poradi septum sega isto uste trebalo epten sum zbuneta izgleda deka toa i bilo pricina za neuspesnoto ifv barem taka kaza dr.ivanovski za nego pofalni zborovi prekrasen covek si ja vrsi rabotata bas kako sto treba mn dobar i fin covek... bisakala da znam ako na nekoja od vas ima ostanato danoval nemozam da najdam nikade gi nema ni vo grcija se rasprasav preku aptekite tuka od mojot grad ako slucajno imate pisetemi ve molam..
Мила провери во Дона Фарм во Систина они стално имаат јас од таму ги имав купено ...на ехо ли виде дека имаш септум или правеше хистеросалпинографија??... со лесно
честитки и со лесно мене пред хистеро во болницата ми дадоа некои други апчиња, слични по име не овие што ги бараш. Да прашаш они да не ги имаат. Јас добив точно толку апчиња колку што требаше да ги пијам.
Ти посакувам од две || И тука да ти посакам двете пингвинчиња да останат девет месеци во меше кај мама .
Ne gi nemase vo sistina i jas od tamu imam kupeno no gi nemalo poveke da da ova e 3ti pat sto se operiram od pregradata mn golemo bilo Gi najdov preku edna pacientka od dr.ivanovski mi dade i broj od nea razgovaravme ima 60 apcinja mene 30 mi se dovolni za 5 dena