Јави се кај докторот и прашај си, не зимај на своја рака ништо, и покрај тоа што за парацетамолот има некој став дека е дозволено да се прима во бременост, баш овој период додека чекаш бета, најдобро е да не примаш многу лекарства, јас така знам. Сепак, обавезно да се консултираш со д-р. Ти посакувам успех и висока бета!
sakam da ve prasam kolku se plaka na privatno punkcija i zamrznuvanje na jk koja imate praveno da mi pise pozz
Во Ремедика јас платив 70000 пункција и трансфер, околу 40000 за терапија гонал и цетроиде, и 37000 ден замрзнување е. Е сега плус пропратните работи како кринон гел, пролутекс инекции (зависи дали ќе ти препорачаат). Со лесно
Eе ова со мојов септум искрено ни јас незнам како ми одобрија и плус ова мие 2ро ифв со ваучер и замисли за неполна една недела добив одговор дека ми одобриле божја волја тоа тие.. мн ти благодарам за убавите зборови дај боже сите да си дочекаме бебушко
Devojki...ve citam koga mozam.Na site do edna vi posakuvam vo novata godina so mesinja i bebusi da ste.Site do edna.Da ja osetite najgolemata ljubov na svetot.Tie mali ocinja i racinja.Niz istoto sto minuvate,pominav i jas.Dolgi 10 godini.Nikogas ne se otkazav.Gospod me pomiluva,prva godina ke si imam so kukleto majkino.Ve guskam site do edna i vi posakuvam da ste istrajni,ova e dolg pat mora da bidete silni i ke uspeete
Ти благодарам за подршката и убавите зборови кои утешуваат и даваат потик за понатамошна борба многу ми значи и на мене и на сите нас.Гушни ја Дарија од нас тетките од форумов посебно од тета милобебенце. Останатите денови уште побрзо да ти поминат за висока бета.
Пункција околу 22000 без анестезија имав во систина 2016г. За замрзнување на ембриони не се сеќавам точно. Да проверам дали чувам сметки и ќе пишам.
Во државна на инфективна клиника.. Прошлиот пат јас правев во Воена болница (8ми септември) Би требало да може и со упат од општ лекар..