Честиткиии! Лесна и школска бременост, да се гушкаш со бебуш/и! Ајде, само вака да тера со позитивни резултати! 2018 година да ни е најсреќна за сите!
Tежок е овој пат со многу препреки,но ние сме силни и ќе успееме.Мило ми е што се врати во игра,борбата продолжува ќе се бориме се додека не успееме .
@Tukituki честитки. Да си родиш живо и здраво детенце Или две На кој ден од трансфер го направи тестот?
@Tukituki малечкооо нели рековме дека овој пат ќе е тој, вистинскиот. Честитки најголеми ,ме прерадува. Кафето таксано со меше ќе го пиешhug:
Кафето го пиеме обавезно,да те истегнам за носот Фала да се враќа само со убаво,сите од овде наредна нива година со бебушки во рака. На 8ми ден го направив,неможев да издржам уште чекање.
@Tukituki ЧЕСТИТКИ Дедо Мраз порани малку кај тебе @Nina 2014 глава горе друшке, собирај силата и само напред, но пред тоа размисли за се и прави вистински чекори
Честитки за новите трудници.Од срце ви посакувам лесна бременост и само убавини.Јас сум 6-та недела и денеска нешто не ми е како што треба.Многу сум нерасположена и се некои глупави мисли ми идат.Нокеска дури не можев ни да спијам.Дали и кај вас е така на моменти и кажете што да правам? Поздрав
А бета правеше,знам дека тест правеше порано и ти ама за бета не сум прочитала. Ке поминат 10 дена брзо,сега и околу празнициве побрзо поминува времето.
Мене така ми се случува во исчекување пред закажан преглед или резултати. Последниве денови имам некои многу чудни соништа, читам тоа од хормоните се случувало. Пијам магмезиум со б комплекс и кога не спијам добро навечер, надокнадувам со спиење преку ден