Тоа ќе ти се случува често се до 12-13 недела, а после првиот скрининг, кога се ќе биде добро, само малку ќе се опуштиш. Грижите и мислите ќе ти останат, само ќе се менуваат како што ќе ти расте мешето. Секое тромесечие е своја приказна. Со лесно!
Девојчиња ја денес направив бета на 10ти ден 232,ја направив зашо вчера цел ден имав некој си розев исцедок онака само на тоалетна. Денес ми рекоа депо да боцнам,и се надевам ќе се повлече вака само на мисла ми е.
Се извинувaм штo се мешaм гледaм декa си уплaшенa. Акo ти е зa утехa, мoјaтa бетa нa 3 денa дoцнење беше 300 и нештo. Бременoстa беше вo нaјдoбaр ред. Дoктoрoт ми кaжa зa билo штo дa се видo нa ехo бетaтa требa дa е нaд 1500. Гaли меше твoјaтa бетa е oдличнa зa 10ти ден. Сo леснo дa ти е.
Фала мила на утрхата,уплашена сум малку заради розевото,се боцнав депо,па сега се надевам ќе биде се ок.
Cestitki mila imaj si lesna bremenost za rozevoto krvarenje prasaj go dr dali da prekines so aspirin obicno go prekinuvat
Мили мои нека ни е среќна и бериќетна новата 2018 година. Оваа нова пред нас година да биде плодна и радосна година за сите нас. Многу успешни ивф многу полни мешиња . Да сте ми живи и здрави и весели и од Бога благословени со најубавиот благослов со рожба. Сите заедно во иднина да имаме друга наша заедничка тема,тема за нашите нсјмили дечиња.
Лавици, мои херои!! 2017 нека биде зад вас, а 2018 нека биде среќна за сите! Јас 2017 ја почнав со плачки, а ја завршувам со насмевка и моето розево бебенце. И тогаш кога работите изгледаат безнадежни, не губете надеж- одете само напред и не гледајте зад вас. Нека 2018 биде среќна за сите!
Devojki srekna nova 2018 godina na site, lesna bremenost na site trudnici, visoki beti na site sto se vo postapka a za site drugi mnogu sreka , uspeh i polni mecinja ovaa naredna godina.
Девојчиња мили! Ви посакувам во новата година слатки мешиња! Бидете сакани и сакајте, радувајте се и радувајте! Здравје и среќа, успешна година во секој поглед и висока бета! Посакувам секоја да си прегрне детенце и верувам дека тоа ќе се исполни Среќна 2018 година!
GODINATA STARA POLEKA SI ODI,JA MOLAM SITE NEUBAVI RABOTI SO NEA DA SI GI VODI.ZA NEKOGO SREKNA,ZA MENE MNOGU STRESNA. VO NOVATA GODINA POSAKUVAM,POVEKE LJUBOV,NASMEANI LICA,DA NEMA GLADNI DECINJA PO ULICA.DA PODADEME RAKA I NA ONOJ STO POMALKU NE SAKA.DA SE ZAVRTIME NANAZAD KON GODINATA STO ODI SO KRENATI GLAVI,ZA EDNA GODINA SME SITE POSTARI.. VI POSAKUVAM DA IMATE PARI TOLKU KOLKU STO POSAKUVATE,LJUBOV KOLKU STO ZASLUZUVATE,POLNA KUKA SO DETSKI PLAC I SEKOGAS DA STE TAKA POZITIVNI I SREKNI,ZATOA STO NOVATA 2018 VI NOSI DENOVI 365 BERIKETNI...
Девoјки хрaбри лaвици ви пoсaкувaм вo нoвaтa 2018 гoдинa. Пoлни мешињa Спокоен сон, ведра мисла, добро здравје и љубов од саканите нека бидат само дел од убавите нешта кои ви ги посакувам во Новата година. Среќна Нова! и мнoгу дa е бериќетна!
Срекна нова лавици. Бидете живи и здрави и на сите ви посакувам висока вета и лесна бременост. Бидете храбри како до сега и нема откажување додека не ја добиеме војната.
Среќна Нова 2018та година на најхрабрите друшки! Многу здравје, тони љубов, брдо парички и полни раце дечиња на секоја една! Оваа Нова за мене е најубавата, најпосебната, онаа најзначајната, прва година како вистинско семејство, ние двајца и јуначето. 2019та да биде иста за сите вас
Честитки мила со лесно. Најубав новогодишен подарок. На сите други ви посакувам, среќна нова. Да имате здравје, слога, мир и многу љубов. 2018г да е среќна за вас и сите да се тркалате една по една.. Ве гушкам
Девојки, Нека ова утро биде нов почеток, нова среќа кон поубави денови во новата година. Ви посакувам од срце оваа година ни една повеќе да остане овде, и да се сретнуваме во породилни установи, ви посакувам да го слушнеме и ние оној бебешки плач кој за нас е најголемата среќа. Посакувам да не пишуваме веќе тажни исходи и да се радуваме сите една за друга и да си помагаме... Бог нека е со сите нас и да ја паметиме оваа 2018 само поубави денови ве сакам и гушкам ❤