Zdr zenski, srekni praznici. Denes mi e 4 den od transfer so tapa bolka vo preponi jajnici i slaba bolka vo gradi. Se nadevam deka e na dobro.
Zdravo zenski.srekna nova. Dali moze nekoj da mi preporaca nekoj dr.na klinika sto e za laparoskopija.pozz i fala
Јас се оперирав кај др Милка Трајанова пред две години. Задоволна сум како пројдов, особено затоа што бев комплициран случај
Na drzavna neli? Zosto ne mi izlaga na moj termin. A koj den se pravi toa posle menstruacija odprilika?
На државна, да. Па мислам дека е уште таму, повозрасна жена е, ама не ми личеше за блиску до пензија...се јавуваш кога ќе добиеш и ти закажуваат па мислам до десетти ден најкасно ако чачкаат јајници
Da tamu e dr A za Dr trajanova moze samo maticniot gin da ti zakaze I da vide koga ima termini ti mozes da vides samo dali na asistirana reprodukcija ima termini vo sreda I vo cetvrtok togas e vo ambulanta29 drtrajanova
Девојчиња,срекна ви нова 2018. Годинава нека ни донесе само здравје и к'смет. Тоа ако не прати се останато нема кај да бега. Ниту една да не остане со празни раце. Јас силно верувам дека оваа година ќе биде вистинската за многу од нас. Ве гушкам сите до една
Женски среќна нова на сите и да ни се исполни најголемата желба годинава * Сакав да ве прашам со документите за ваучер каква потврда доставувавте за здраствено осигурување и дали треба за двацата партнери? Фала.
јас до сега не сум давала некоја потврда, само здравствена книшка на увид, моја. и толку. Друго не ми барале.
Девојки заврши и мојата хистероскопија операцијата заврши успешно отстранета е преградата иначе беше многу ризично по 4 пат да се оперира на исто место така кажа докторот иначе за болки многу болки имам не престануваат никако останува само пауза еден месец и почнуваме со ифв
Ајде со лесно, и да биде успешно ивф. Таман си е пауза 1 месец. и одма на „работа“ а за болките, ако си во болница се уште кажи им да те боцнат за болки, не мора да трпиш Каде правеше?
Бисакала неколку совети околу храната пошто сум заборавила јас што како треба овие викаат лесна храна а не кажуваат ништо Фала