Пoздрaв девoјки Дa ви пoсaкaм oд срце пoлнo меше и дo вгoдинa нa oвoј ист ден бебенцa вo рaце дa држите сите дo еднa
maticnata taka mi kaza nekoi ima no ne razbrav koi vo guzva bese a tie sto gi nema mora privatno ama jas da si gi nosam ama nzz kade
Mir, zdravje i beriket za site nas ovaa godina i site da uspeeme ovaa godina.Hristos se rodi. Gospod napomos.
Во Железничар дали знаете од колку почнуваат со крв земање? Уште хив и хепатити ми останаа за мм и да поднесувам документи во фонд.
Девојки убави, Честит и Среќен Божиќ, Христос се роди! Оваа година Господ да не усреќи сите, да станеме мајки! Мајка Божја да ни е на помош и сите светии! Ве гушкам и имајте прекрасен празничен ден!
Cestit bozik hristos se rodi I da vi se pofalam ovaa godina parickata se padna kaj mm posle dolgo vreme
Среќни празници, другарчиња Ви посакувам оваа година полни мешиња и многу радости.Брисеви имаше на микробиологија пред еден месец ама сега и тоа оди со мој термин.Јас многу пред тоа го закажав терминот,матичната ми зема брис-јас сама ги однесов на микробиологија-резултати за два дена.
брaвoс oли ги сoбрa дoкуметите тешкo беше бaрaт мнoгу дoкументи Девoјки дaли имa некoјa инексии дa не му требaт дa му купaм Мерионали
Женски денес фсх ми е 17,5 минатиот месец 34,7 ( месец по пиење кломифен ), пред тој месец 2,79 а претходно најмногу до 14 ми бил ...може ли некоја да ми каже што може да се случува со овој мој хормон мн променлив некако ...знам дека е висок и тоа ме плаши има ли шанси да се намали некако искуства со овој хормон ? Јадам смокви секој ден по две но еве ги резултатите .. друго чаре надеж?
Земај пченична трева и чајчиња “здравец” и “женски чај” (мешавина од повеќе тревки). Помага и Витекс. Не е страшно, ќе се регулура.
Да али пред година и два месеца прв и последен пат тогаш ми беше . Тогаш беше 1,23 амх сега незнам. Треба пак ? Дека имам замрзнати хм?
27 den od menstruacija, 11od transfer. Napraviv test negativen. Na toaletot utrovo kafeavo imase. Pa da videme dali ke ostane samo n kafeavo ili ke pocne i crveno da tece. Bolkite kako za idenje mi se, a tamneraturata mi e 36.9.
НА УПАТОТ СТОЕШЕ ТЕРМИН 9:40, СЕСТРАТА МИ ЗАКАЖА ПОЛА СААТ ПРЕД ТОА КАЈ НИВ ВО ОРДИНАЦИЈА,АМА ПОСЛЕ СФАТИВ ДЕКА ВРЕМЕТО НЕМАЛО ВРСКА ТУКУ САМО ДАТАТА ДА БИДЕ ИСТА-ЗНАЧИ ИСТИОТ ДЕН ДА ГИ ОДНЕСЕШ.СЕПАК И ОВА СТАНА ГЛУПАВО ТРУДНИЦА ДА ЧЕКА МОЈ ТЕРМИН ЗА БРИС,ПА УШТЕ И ДА НЕМА РЕАГЕНСИ-СРАМОТА. Секако без упат на кој има термин брисеви нема да може да однесеш.
Utre zdravje obavezno proveruvam. Za sega situacijata e dobra ,ostana bolkata vo polovinata so si ja imam celo vreme na vloska nema nisto.
Поздрав девојки, еве една приказна за мотивација https://www.blic.rs/vesti/drustvo/p...i-a-evo-kako-danas-zivi-druga/lx2qdm0?ref=fbz Среќен Божиќ и на сите да ни се исполнат желбите...