тууу штета пред 5 дена купив од солун б 12 метилиран ..али добро е да знаеме дека ги има и таму за наредниот пат фалааа ❤
Da se borime sega veke I vo mk da pocnat da ja nosat I nea ne e registrira na vo mk taa forma na folna kiselina
Некој со искуатво кај др Владимир Трајковски во Њу борн. Правев ивф кај др Митко во систина,неуспешно и двапати транафер со замрзнати од кои првиот пат се фати но не се развиваше плодот и вториот пат во декември сега но исто неуспешно.Сега сакам да сменам да пробам во Њу борн. Некој со искуатво од таму?
Јас сум во Ремедика, исто едно инвитро и 2 пати трансфер со замрзнати и сите неуспешни. Планирам и јас да сменам , па закажав за утре кај Трајковски па ќе пишам како сум поминала.
Јас како џокер во покер, за Б12 витаминот. https://www.iherb.com/pr/Solgar-Sublingual-Vitamin-B12-1000-mcg-250-Nuggets/8641 Имате овде за 1000ден, 250 апчиња. Јас ги нарачував, стигаат за 10тина дена, со прекрасен вкус на цреши . Плус, шипинг сејвр се, значи бесплатна достава.
Мила ти кажа ли Митко зошто не сте успеале двапати и ме интересира имаше ли разлика во постапката или терапијата витамини и сл работи. од едното до другото инвитро со замрзнати?
Jas nesakam da se maltretiram so carini I zatoa ne poracuvav od net nego sakav da te prasam Kako gi pies po kolku apcinja dnevno I zasto gi pies
Немаш никаква царина. Ти стигаат во пошта. Поштарот ти носи картонче дома, со него во пошта ги подигаш, без никакви дополнителни давачки. Поедноставно здравје. По едно дневно се пијат, овие се смукаат поточно, после јадење најдобро. Не ги нарачував за мене.