Еве моите какви се: За производител пишува: Natural Factors Canada. Во секој случај HealthAid се подобра и поквалитетна фирма, па затоа и толкава разлика во цената.
А ако е пример 30 евра, ќе треба Скопје да одам да ја зима или како?! До 22 евра досега дома ми ја носеле. И може ли на пример денес да направам нарачка од 20 евра, па после 3 дена пак да нарачам нешто за 20 ?! На исто име?
Зависи како патува. Можеш да правиш индивидуални нарачки. Факт е дека некогаш ги пропуштаат пратките без гледање на ова. Иако е законски така.
Не дома ќе ти пуштат фактура за плаќање. После тоа со неа ја подигаш пратката. Ама и за тоа нема правила. Може и до 40е да не платиш ништо. Како ќе им текне.
Devojki, tie sto odele kaj doktor Lazarevski vo sistina..kazete mi dali ste vrtele ovoj period kaj sestra Aneta nekogas? Dali odgovara na povici ili ne?
Па искрено не ми кажа зошто,што е од негова страна мислам дека даде се од себе,но јас мислам дека голема улога имаат и ембриолозите. Лани кога правев инвитро успеа да изваде 22 ј.к. но само 5 се оплодија. Е сега баш ми беше чудно зошто толку малку се оплодија, но никој ништо не кажа а не ни прашав незнам зошто. Некако многу ми е гужва веке таму , тешко достани се и сакам да сменам,па со Господ наред! Во врска со терапијата за вториот трансвер плус витамини овунорум,б12 ,д 1000 ... Клексани примав за прв пат иако немав направено иситувања,прогестерон по 1 цела ампула на 4 дена а предходно 1\2 и декортин по 1 предходно исто половинка. Докторот е добар имам едно дете од таму,ама за второ малку тешко!
Искрено мила јас сум презадоволна од докторот не сум видела до сега по пријатен предобар комуникативен и многу внимание ти обрнува имам многу позитивни зборови за ивановски и да неуспеам кај него не го менувам особено за другото. Трајкоски секој има некоја позитивна страна трајковски го познавам многу добро што до крај ме тераше со лаги и лажен оперативен наод каде што во отпуснатаа пишуваше друго а он друго зборуваше и многу долга приказна затоа гледај не го менувај др.ивановски за ембриолозите имаш право изгледа не си ја вршат Добро работата мене од 17 извадени 4 оплодени ее тоа е.. извини за долгиот пост *
Treba da pravam hormoni na treti den, pa da prasam dali na klinicka biohemika rabotat i sabota i nedela i do kolku saat ILi pak na druga klinika od javno zdravstvo sabota i nedela i do kolki saat?Fala
Трет ден хормони сум вадела сабота, недела наутро на ГАК. Е сега до колку саат најискрено не знам, претпоставувам дека до 12 како другите денови.
@irencule1980 Летото трет ден сабота или недела беше вадев, обични денови има од 8-12ч. на ГАК, во ноември кога бев за PRISCA, вадеа многу девојки, и јас плус за тироида вадев во исто време 2 работи да завршам.