Dobro utro devojki uste edno prasanje za vtoro in vitro treba dokumenti i od inseminaciite pak da prilozam i kazete mi iskustva so doktor Petanovski ?Sakame kaj nego vtorovo da go pravime
Sekoj so svoe iskustvo kaj nego imav 3 neuspesni spored mene mnogu rutinski raboti totalno neposveten si napravil ime na vreme i zivee na stara slava
Секој доктор има и успешни и неуспешни приказни, задоволни и незадоволни пациенти. Ако имаш доверба и сакаш кај него, тогаш слушај си го инстинктот. Со лесно!
Девојчиња, собирам документи за второ инвитро, е сега ме интересира, бидејќи нема термини за микробиолошки брисеви, дали ако ги направам приватно ќе ми ги важат во фондот? И ако може некој да ми каже што се треба за втор ваучер.
Јас сите 4 ивф ги правев кај него едно на гак тоа 5то ми беше...и имав 1 неуспешно 2 пати биохемиска и еднаш спонтан и последното ивф успешно еве го нана бебе до мене...со терапија скоро слична се што беше потребно примав но ете организмот тогаш не сакал....зборот ми е и покрај неуспесите тогашни јас не го мењав...тој за мене и тогаш и сега ми е е профи најдобар доктор.Секогаш задоволна насмеана сум искачала од кај него..посветен беше во секој обид...јас бев презадоволна и тогаш а сега уште позадоволна и благодарна вечно ќе сум му...убаво е кажано тој што ке го најде лекот и бебе во рака ќе одимаме тој Доктор за нас е најдобар...4 год.бев негов пациент.... Направи си консултација со двајца тројца Др.и ќе видиш како што и ќе си одлучиш...сите добри доктори имаат и успеси и неуспеси...повеќе познати или нетолку познати... Со лесничко
Добар ден девојки, едно прашање дали мислите дека можеби сум бремена природна секогаш циклусот ми доѓа два дена порано од претходниот месец на пример последниот месец имав на 30.12 а ovoj meseц требаше да ми догаа на 28.01 а денеска сме 31 а уште немам добиено. Ваше мислење да се надевам или ич. иако ништо не чуствувам ама на 28 и 29 имав менструални болки ама не добив. Поздрав
Се плашам затоа секогаш ми се негативни тестовите затоа не правам. Поздрав Фала за мислењето. Поздрав
Ништо толку беше надежта, баш мислев готово бидна, никогаш не ми доцнел без терапиа ама тоа е се менува човек со годините. Поздрав