Почекајси уште некој ден да не се разочараш после тестот ќе ти биде полошо и не мисли многу опушти се малку дај боже да си бремена те гушкам
3850 den se 60 tableti .mesecna doza. Kaj mm imase podobruvanje .od 0%progresivno podvizni na 2% i bavno podvizni za 40%se zgolemija i gustinata se zgolemi
Samo tie od 60 tablet I li gi ima vo mk prasuvam oti na nas koga mi gi donesea od avstrija bea 180 tableti profertil
Долго време баш сакав да прашам нели често со ифв се пораѓаат со царски.. за природно не сум слушнала но многу подобро е природно него со царски
Jas denes sum mnogu srecna na edna koleska bivsa koleska oti veke e vo penzija kerka I pravese dve invitra mislam vo anglija neuspesni tretoto uspesno kaj lazarevski vo sistina zenata ima 40 god I e bremena za prvpat
добар ден женички сакав да ве прашам треба да правам генецко ипитувајне за кариотип и кариогарм па ме интересира за какво испитувајне се работи и дали има врска ако имам минустарација посшто мене ми закажаја на 26 фебруари а до тогаш ќе ми дојди
Девојки веќе 5та недела од операцијата крварењето ни еден ден не ми прекина пред 13 дена бев на контрола докторот ми кажа дека е менструација тогаш пиев циклопрогинова 4 од последните апчиња но уште ги немав завршено чудно беше за прв пат вака ми се случува... денес му се јавив на докторот ми рече дека сака да ме види на ехо.. значи другите 3 операции сум немала ваков случај изгледа овој пат потешко било