Dali na nekoja i e poznat ovoj proizvod? Mi go dadoa vo apteka i mi kazaa deka mnogu dobar za tie so nizok vit D.se pie ednas vo mesecot i pokrien si cel mesec
Браво за се', за добрите резултати, а за ова посебно браво!!! Ова е борба со себе и најтешко е да се победи човек себеси. Сега со успех да продолжи да биде се' понатаму
ovaa terapija od doktor ti ja prepisa ili sama piese i te molam kakvi ti bea predhodno hormonite ako sakas da mi kazes sea se extra so sreka ☺
Терапијата воглавно од Др. Но некако сите ми кажува да земам де проксид за жени,де овунорм , де омегазон. Јас на своја рака си зедов да пијам одделно од суплементите и витамините. Скоро исто и мм пие. Заборавив да кажам дека пиев и чај од малина( лист) и јадев од смоквите ( ама јас јадам по една сува смоква, па ќе се напијам една сл маслиново. Стоени во масло не ги можам. Еве ги ланските хормони Бев одлучена да правам рејувенација,ама случајно наидов на еден грчки специјалист па поразговаравме. Отворено ми рече дека без 3 рејувенации во размах од 2-3 месеци демек ќе немало кој знае какво подобрување . Значи цела година по болници. Затоа баталив тоа. Ќе идам уште на едно ивф во ваква состојба. Па што даде Господ ,тоа Некој по ЛП ме порака ме праша што таблети биле неурфорте.ама ја избришав по грешка пораката. Еве ги
Ajde edno prasanje neli imam dve cisti na desniot jajnik pa ivanovski mi dade mikroginon da pijam edno 3 ili 4 meseci za da ne gi operirame,potocno da gi snema cistite so mikroginin e sega gi pijam redovno ama na gaki ili vloska nemam krv tuku samo na brisenje koga odam vo wc imam po malku,toa e vo red ili da se javam da prasam sto i kako ponatamu fala
Јави се и прашај. Мене микрогинонот исто ми даваше чудно крварење. Мене ми ги прекинаа 9на ГАК за лапароскопија ги пиев). Потоа пред ИВД пиев Јасмин наместо Микрогинон.
Јас пијам месецов микрогинон. Ги почнав од 1 ден на циклус. Нормален ми е циклусот, баш обилен. Мене ми рекоа ако на втор,трет ден случајно ми намали скроз да се јавам. Ама еве 6-ти ден денеска, дури сега ми сопира крварењето. Обично ми трае 6 -7 дена
Здраво феминки,ве молам да ми кажете,за ваучер за трето инвитро колку спермограми требаше и колку да бидат стари.
Имам пишувано... Ако САКА општиот матичен МОЖЕ да ти даде. Може и гинекологот. Јас конкретно за све што ми треба си земам упат од невролог.
Фала ти многу, во право си, по логика на нештата треба да може да даде упат и општ матичен, а за кај невролог, директно одиш или земаш упат и за кај него?
Директно. Тој ми средува.... Ама у фамилија ми е затоа. Зборот ми беше дека технички е можно. Секој доктор може да издаде упут за било каде. Дури и за бета хцг земам од него
@Недопирлива5 . Да ти кажам само дека за кариотип секогаш најрано имаш термини за на педијатрија да испиташ. Имај на ум ако ти се брза