Kade im e sega novata lokacija na new born klinik procitav na fb oti ke se selat od tamu, pa sakav da prasam kade ke im e novata lokacija posto jas na 26 feb imam zakazano kaj niv
Utre zdravje boze ke se javam treba da prasam I za prl mi bese 15,6 a pijam bromergon, endokrinologot mi rece ok no jas znam oti za ivf najdobro e da bide pod 15
Na ilindenska. Preska bea gosti vo faktor zdravje i kazaa deka na ilindenska ke se selat i ke rabotat od 8 do 19h
Да го искористам твојот пост и да прашам со кој автобус (мислам кој број ) може да се стигне сега до кај нив. Ви благодарам многу за било каква информација
Од каде доаѓаш? Едит. Преку Битпазар оди 8, а од Лисиче преку центар оди 15А. Ова за по бул. Илинденска. А ако се оди по Партизанска, има повеќе линии, но има и пешачење повеќе.
ЊУ БОРН Ќе се селат во просториите на приватната поликлиника Сити медикал кај Ми Да. Гледа према илинденска.Ординацијата е на педијатарот Марија Христова.
Има информација на ФБ на нивната страна дека од 19 значи од Понеделник ке почнат со работа на новата локација.