Е ако беа почнати маж ми прв ќе ми кажеше и да не се натегам со вас јави се ќе ти кажат најточно,значи од понеделник се таму утре и денес се сеуште на стара локација
Извини ама стварно не сакав да внесам немир и нервоза,а најмалку натегања на ова тема. Не знам зошто мислиш дека имам потреба од такво нешто. Јас како прво нигде не спомнав дека веке се почнати со работа на нова локација,само најљубезно прашав дали некој знае како да стигнам до нив.....притоа го цитирав постот на членка која напишала дека се селат на Илинденска. А и да се јавам како што велиш сигурно нема да ми кажат со кој број на автобус да стасам до нив. Се извинувам уште еднаш ако нешто погрешно напишав и прашав,и воопшто не сакам да се натегам со било кого од форумов. Убав ден ви посакувам на сите
@Valentina888 можеш од Железничка да фатиш 22ка (приватна, државна сеедно) и на Партизанска да се симнеш на станицата кај Хотел Карпош, па од тука пешки, ќе свртиш десно, подоле од автобуската има уличка па по таа, ќе одиш скроз до крај ќе излезеш кај паркови и зеленила, па ќе свртиш лево и од лева страна ќе видиш погоре табла за Борн во една од зградите (кажаа дека има, не сум била да знам сигурно). Ако случајно утнеш, не видиш табла, скроз до крај на улицата, на ќошот ти е Ми-да има огромна табла па ќе знаеш дека тука некаде е и ќе треба да се вратиш ваљда ме разбра И од понеделник, значи овој сега 19.02.2018г се на новава локација. Инаку ти како си, до каде си?? @Bubce38 браво бе женче за восхит си летоска со меше и мое бебе ќе јадеме јагнешко
Фала ти @emkaemka убаво те разбрав Добро сум подготвена за нова приказна со срекен крај . Ти како си ми? A @Bubce38 ке биде најсекси и најзгодна трудница и тоа за брзо време П.С и ја сакам јагнешко да јадам со вас се разбира
Ќе има овој пат среќен крај Добра сум јас, го чувам бејби, чекам пролет да дојде па да шетаме ^^како се броиме за јагнешково цело кафанче ќе го зафатиме
Од понеделник се на нова локација кај мида така ми кажаа бидејќи јас во четвртокот правев инсеминацина кај трајковски и спомна дека 3 жени се последните пациентки што прават на старата локација. Се надевам дека со добри вести ќе одиме на новата локација.
Готово. Договорена е и маса во Јавор. Јас и @Valentina888 со мешиња. Сваќите @kukla21 и @emkaemka со бебушките. Крај на април ќе имаме и јариња од нашите кози Носам и цело јаре да ни спремат . Ај да видам , само ако не дојдете . Он Топик. Вчера заборавив микрогинон да пијам. Ги пијам насабајле во 7. Сабајлево го испив уште во 05ч. Да пијам и вечер за да надокнадам за вчерашното или?!
Не пиј апче си заборавила и готово, така не се надокнадува доза Едит: сваќи со @kukla21 Какво е живо Куклето ќе ми го истепа буцево мое
Devojki dali nekoj kupuval metilirana folna kiselina od Grcija? Kaka e nazivot tocen i kolku cini? Fala
Здраво на сите. Долго време не сум била активна на форумот, сега кога се вклучувам гледам има многу бебушки и среќни мамички и навистина многу ми е мило. Јас повторно се активирам со постапка за инвитро, ама секогаш има нешто за да биде поинтересно, кај мене состојба на аденомиоза а и доста лош спермограм кај сопругот... Докторот ми предложи да примам инјекции Zoladex depo 3,6 mg, една или две за да се смират хормоните пред да почнеме. Ме интересира дали знаете каде можат да се купат? Мислам дека @Momichka имаше таква дијагноза, па доколку има можност може да ми каже како се справи со таквата состојба? Поздрав за сите
Во главава си замислив запознавање на две бебенца: едно мирно кукле и еден буцко. Прајслес Инаку, и јас имам аденомиозен јазол на заден ѕид и сите велат дека не пречи. Се надевам дека не пречи и дека нема да пречи
Jas imam toa sega posle poroduvanje.26mm.Imav i drugi miomi pomali.Gi snema.Dali od cajot i kapkite so gi pijam ili taka sami od sebe neznam.Dali ke pravi problem za sledno zabremenuvanje ke vidime