18 мг, од тоа што сум читала. Мене ми беше страв да пијам 500 мг (го имам и тој). B-complex од Natural Wealth има 18 мг Б3 и тој го користам.
Jas licno pominav ok,nemav nikakvi promeni nitu teskotii i dobiv dva dena otkako gi prekinav,znaci na 23ti den od ciklus. @Nadja_22 za vitaminot E neznaev deka pomagal za endometrium.kolku mg dnevno se potrebni? Jas doma imam evitol i od prosliot mesec pocnav da zemam ama ne redovno i bidejki trebase da ispituvam homocistein i vit d gi prekinav site vitamini.dali e dovolno edna tableta od evitol dnevno? Inacr jas imam mnogu tenok endometrium A DHEA kaj ispituvate?
Da,od 100mg se.koi gi koristis ti bubce? Pisi ili slikni mi da zemam.kaj mene endometriumot e najgolem problem.
Различни земам јас. Моментално пијам на Синерџи од 400 мг по едно и по 2 од евитол. Ти можеш барем по 3-4 од евитолот да шмушкаш. Вкусни се бар
Се шмукаат Евитолот??? Сега ми е криво кога ги пиев што не ги шмукав Јас почнав да пијам витамин Е од Natural Wealth од 400 мг и плус во Омега3 што ги пијам има 120 мг.
Јас пиев 400 мг, од Синерги или од Natural Wealth. Да, помага, така барем имам читано. ДХЕА може да се провери на клиничка биохемија, може и на гинекологија.
Женски може совет од поискусните што да испитам пред прво инвитро? Правев сега хистеро имав септум на матка,хормоните се океј (барем јас така мислам) пијам метформин од 1000 по 2 пати на ден,шеќерот ми е на горна цраница но скриен немам испитувано,бромергон по 1/4 на ден, инофолик по 1 на ден и 6 капки вит.Д.ХСГ направено,проодни канали. Би сакала совет што да се испта друго за да не губам време кога ќе решам да го искористам ваучерот. Еве се и последните резултати од хормони само што матичната ми го пропуштила пролактинот,а предходно ми беше 11.4 без терапија.А и ФСХ предходниот пат ми било 5.2 а сега 9 ЛХ исто. Извинете за долгиот пост но многу работи научив од вас лавици..
Купувавме и од прималек битола и од аптеката во систина, 1300ден е лента со 20 капсули (3900ден пакување од 60). Во ноември прашував за цена и во бугарија пакување и од 60 и од 180 капсули беше драстично поевтино.
jas vcera bev vo srbija baravme profertil i tamu e vcera bev vo srbija baravme da kupime profertil i cenata tamu e 57 evra ili okolu 3500 den tuka kaj nas se 3800 a dali znaes kolku se vo bugarija bidejki spomna deka od tamu ke zemes