Исти симптоми имаме јас од чешање цела ноќ не спијам и во последно време многу сум нервозна со бедоксин ќе пробам појака доза
Јас дојдов одвечер на ГАК поради Х причини, инаку се доаѓа рано сабајле пред визита, па во текот на денот е интервенцијата и утрето сабајле по визита дома
Се беше по препорака на докторот. А во плодност кога бев сама прашав во лабораторија и ми кажаја прво остани бремена после ќе видиме дали треба. А систина си практикува клексан. Наредната недела ќе одам на трансфузиологија па ќе ми одредат дали треба да примам и по колку. Прашувај си слободно кај докторот се што те интересира, ама не се замарај многу
Dobro znaci edna nok mora tamu. A uste ova sakav da te prasam.krv ti zemaa istiot den koga ti oravea histero ili prethodno
Мене ми ставија атосибан пред успешниот трансфер. Дали влијаел тој за успешна имплантација, којзнае. Но сестрата ми кажа дека имале поголема успешност откога го применуваат, но дека е многу мал бројот на пациенти за и они да бидат сигурни дали е стварна статистиката. Ефектот е дека влијае врз мускулатурата на матката да не прави контракции и да го задржи плодот - народски кажано
Јас одев со таа терапоја пролутекс плус криноне подоцна заменив со утрогестан. Во врска со имплантацијата не се оптеретувај јас се си правев дури и на водно бев после 5дена нормално не пешачев.Фала на господ сега имам две ангелчиња.
Здраво на сите. Јас сум нова на форумов и на темава . Треба за прв пат да правам ин витро. Сеуште не сум отпочнала со постапката. Бев на преглед кај Др. Таше во Плодност Битола, се одлучив за таму бидеќи имам слушано многу пофалби за болницата од мои блиски. Ми направи преглед направивме некои испитувања што ни ги посочи и се утврди дека треба што поскоро да направам ин витро. Но живеам во Штип а тука го имаме Органџиски. Сега сум во дилема поради далечината и тоа дека ќе треба често да патувам или да седам таму ...(појма немам како треба) дали да продолжам во Плодност или да пробам кај Огранџиски(кај кој до сега не сум била и немам ни позитивно ни негативно мислење). Во голема недоумица сум. Дали ќе го направам вистинскиот избор, а времето си тече.
Ok koga ke odam na vtor den od ciklus Koj dava upat za mikrobiologija treba da mi zemat krv za klamidija trihomonas
Матичен гинеколог дава упат,ама сега на микробиологија е со термини и тешко до термин. Јас ги правев прошлиот месец за кламидија и за уреоплазма и микоплазма во Авицена за 1400 ден. Извини, не прочитав убаво дека преку крв треба да испитуваш. Ова што ти го пишав е за брисеви
Нешто ситно беше (ситно во однос на целата процедура) 600-1000 ден. Бар така се сеќавам...треба да се провери