Девојки имам едно прашање (не знам колку е во ред и колку е на место прашањето ама сепак ќе прашам ) сеуште го чекаме ваучерот за инвитро...дијагноза на сопругот олигоастенозооспермија...пие таблети што му ги даде др...во меѓувреме секако пробуваме и на природен начин...спермограмот на сопругот е подобрен...јас немам никаков проблем,со мене се е во ред...последниве два дена имам нагон на повраќање и ми смета секаква миризба...на 20.02 последен пат односи,на 9.03 следна менструација...ако земам тест за проверка,дали е можно да покаже нешто или сепак е рано? Или само јас си правам филмови дека има нешто,си давам сама себе лажна надеж???
Go napraviv testot edna crvena linija i edna bleda imase sto da mislam sega?? Kazete nesto ve molammm...
nema potreba od izvinuvanje,nemaj gajle,znam deka sekoj tuka kazuva za dobro a ne za loso, i sekoj go kazuva svoeto iskustvo.pozdrav i so sreka na site koi se vo procedura
Ова со миризбата е убав знак, ама сепак е рано, почекај уште некој ден за тест. Ти посакувам успех! Би требало да е знак на рана бременост, зависи каков е тестот, мене еднаш ме збуни еден тест, сликај и пушти слика ако сакаш, да видиме дали е таа фамозната втора цртка. Ти посакувам овој пат да е тоа-тоа! Да се израдуваш на висока бета!
Ke napravam uste eden utre sabajle so prvata urina za sigurnost veruvajte vozbudata e golema devet polni godini se boram za ova mlada seomaziv i edvaj cekam da e pozitivno
сега главата горе нема потреба на лошото да се присеќаваш и се ќе заборавиш сигурна сум, радувај се!!
Позитивен е срцка убаво се гледа втората линија.Ако направи си уште еден или испитај си бета дај Боже сите оваа возбуда да ја дочекаме можам да замислам како се чуствуваш.Гали меше
Супер втора линија!!! Честитки! Кога ти беше последната менструација? На кој ден ти е обично овулацијата? Направи тест ако си нестрплива.
Радувај се девојче,ете тоа да правиш и да уживаш. И кај мене беше со бледа црта. Можеш и бета да си направиш ако не те држи срце. Честитки.
12.02 последна менатруација...овој пат матичниот гениколог ми следеше овулација...обично 12ти 13ти ден...не знам што да мислам...едно мислам друго чувствувам...се ми е измешано...
Душо, рано да не било на 20.02? 22-24 биле плодните денови. Иако, сперматозоидите живеат и до 4-5 дена. Дај Боже да има бременост. За лошење мене ми се чини рано, јас немав никакви симптоми тој период, но сите сме различни. Ти посакувам 2 цртки.
23.02 де...моја грешка...и јас мислам дека е рано ама сепак реков да прашам...желбата е поголема од се друго...па вака кога слушам мислења и совети од поискусни од мене,некако полесно ми е...