Izvinete za off topik samo da prasam od surechek i fruhtest ovoj pogore sto go ima sliknato feminkata.. koj e pokvaliteten i dava pobrzi rezultati.. ili isto e ?
Vo re medika dr Petanovski mi ja vodese postapkata Na farma vital e testot poefikasrn kazuvaat deka e soznam..
Od 30 ama majcini se tie vo zegin Vikam jas test za bremenost on mi dava ja si plakjam cao otvaram smetka gleam 145 den. A od sram si go plativ si izlegov vikam so pa sea ke rasprasuvam i onaka ne prasa od koj sakam -.-
Devojki da prasam dali nekoj znae koja e cenata na neofolik meta vo Bugarija ama vo Borovec? Ne vo Sofija, znam vo Sofija e 5 evra. Vamu sigurno e poskap ama kolku? Dali znae nekoj? Fala
зависи различни се се движат од 9, 10 до 11 лева ...битно тие три цени ти се, јас од ќустендил и банско сум ги зимала по овие исти цени ...немаше некоја драстична разлика.
пред едно 4 месеци, но колку што знам тие цело време се со таа иста цена немаат промени бар откако ги употребувам сега нешто ако не промениле али чисто сумљам..
Fala mibkupija dve kutii pa neznam kolku pari da im dadam od borovecc no i me buni rekoavima 50 vo edna kutija a prethodno od sofija mi donesoa kutija so 90?
нема на што уживај... јас тие што сум ги зимала Неофолик мета биле со 90 таблети во нив, за други искрено незнам... три ленти има во нив од по 30 апчиња...
@Dg051292 честитки од срце, со лесно 1ви Март со преубави вести на темава, ехеее кај е 31ви уште за колку ќе се радуваме
Јееееее ЧЕСТИТКИИИ имај си лесна бременост...Јас на 12ти ден направив со ШурЧек а на 13ти ден со овој тест и ми се појави втората цртка.Се радувам.Ете има Господ ќе биде се во ред.Гали мешко и прави бета хцг да се види вредноста.
Se uste nemozam da veruvam kje nabravam utrinski test nautro pa da vidime pa i beta kje pravam vo ponedelnik Vi blagodaram na poddrskata ve sakam daj boze kaj site da e uspesnooo
@Dg051292 Честитки трудно А каква втора цртка очекуваше толку рано? И сосема розевка нормално е за тоа време, ама кај тебе е убаво видлива. Душо, уживај и радувај се.
На темава има неколку членки кои оставиле траен белег. Секогаш се тука , не само за совети, утеха,подршка, туку и навистина имат помогнато , пр и преку поклонување на разно разни лекови,терапии.... Меѓу нив ќе ги издвојам @emkaemka ,@kukla21 , @Momichka . И покрај тоа што нивната работа е "завршена" се уште се овде, поготово кога се извикани да дадат совет,мислење. Такви жени ни требаат, најмалку што заслужуваат е да бидат "нападнати" . Не е фер
Тоа и не е некоја промена на терапија. Од еден лек друг, заради реакција. Јас зборував за воведување достинекс, дози, клексани... Честитки @Dg051292