Zdavo zenicki go napraviv vtoriot test ovoj pat so sur cek i linijata e pobleda od prviot test sto znaci toa??
proveri preku krv za da ne se somnevas zenski da ne znaete dali se naplaka odmrznuvanjeto na embrionite
Zavisi vo koja bolnica ama jas vo re medika si plativ razmrznuvanje 18 iljadu denari sega posledniot pat
Zdravo, vo vrska so testovive sto gi pravese, neodamna imase clenka vo nekoja tema sto objavi slika i od sure check i od toj drugiot sto go imase napraveno ti..dvata bea vo edna slika so ista mokraca praveni..i znam deka primetiv na sure check deka bese poslaba linijata. Mozebi pomal stepen na detekcija ima sure check. Najubavo za mirna glava pojdi si vi labaratorija napravi si bhcg i ic da ne se sekiras..
I toa moze da se smeni zasto da nemoze jas nesakav dostinex pri vtoroto IVF I mu kazav na dr oti si pijam bromergon
Ама ти или не сакаш да разбереш што се пишува, или па стварно не разбираш!!! Или па само да се контрало.
Zdravo devojki da prasam dali necij soprug koeistel tableti tribestan. Imate li iskustvo. Kakov e efektot? Fala
Да, мм користеше, во комбинација со Кондензил и Проксид, спермограмот варираше цело време, еднаш беше нормозооспермија, останатите резултати астено, олигоастенотерато и сл., не знам дали од терапијата се подобри тогаш, ама можно е. Во секој случај се ок, често ги препишуваат како терапија, бигарски се, изгуглај ќе најдеш за Трибестан, пишува дека се ефикасни многу.
Fala za brziot odgovor. Da bugarski se , maticniot gi prepisa imame asteno......no sigurno treba vreme da se pijat barem nekolku meseci za prvi efekti.
Да, три месеци за да има ефект. И мм пиеше од прилика толку. Една кутија е околу 1000 ден., мислам дека 3х1 се пиеше. Ние сега сакаме Профертилот да го пробаме. Веќе нема кој суплемент не сме го пробале, уште Профертил ни остана. Добро е да си направите смеса од мед, суво овошје и зрнеста храна, има рецепти и на нет. Ти посакувам успех!
Дружино за жал бетата ми е 3,46 после 13.00 саат влагам во 12 ден од денот на трансфер рачунајки го и денот на трансфер, по вредностите гледам дека нема бременост и мислам дека нема баш надеж и да чекам до 15 ден како што ми кажа првично докторот нели? И уште едно прашање веке недела дена после 18.00 саат кревам 37,1-37,2 од што може да е? Фала однапред, посакувам среќа на сите што се во постапка...
Не се откажувај одма, почекај уште 2-3 дена и повтори ја бетата. Базалната температура обично се зголемува во текот на денот. Измери ја утре наутро, кога ќе се разбудиш и пред да станеш од кревет.