Ништо ,ама баш ништо не осетив . Ама коњ сум јас. Плус , факт е дека уживам да се боцкам , да пијам апови. Секој втор ден сум на болница. Се нешто инфузии барам. Превентивно де. Едино што приметив додека ги пиев беше дека адреналинот ми беше до даска. Ги прекинав , отиде и адреналинот на нула. Од нив ли е, кој знае Од што. Месецов анЏак еднаш падна мафе. Удривме на акање. Нема се време
Па имам и срцебиење, т.е. посилно го осеќам срцево, но само попладне. Кога ќе се напијам магнезиум со Б6 пред спиење, ми се смирува и спијам ко топ. Засега е издржливо, но ме интересираше дали си правам филмови или стварно имам срцебиење. А може да се замени со Јасмин? Или тоа што си почнал, тоа тераш?
Па демек ми рекоа во колку си ги почнал, во толку да ги пиеш секој ден. Во 11 ги пијам сабајле. Ај ќе се издржи некако, да не бидам пекмез сеа
Исто бев како тебе и точно и мене попладне ми се случуваше.Ама мене ми сметаше ме фаќаше паника. Нема менување и пробај уште некој ден може ќе свикнеш
Да, ме фати и мене вчера паника. Зедов мерив притисок и убав си беше 78-118, гледам отчукувања 66 во минута, си реков прекини да се филмаш ништо не ти е. Се напив магнезиум и Б6 и ми се смири. Ќе пробам да игнорирам, што да се прави, морам да ги пијам. Ви благодарам многу за одговорите!
Нисам те срече ЈА. Ама шо е сеир избацам некој тест . Море ќе си молчам овде, директно со слика од бебо ќе се избацам у катчето Ајде , јаки сме нели. Ќе се издржи се за бебушка
Sto se odnesuva do mikroginonot jas imam loso iskustvo voopsto ne dobiv ciklus i taka prodilzivme so postapkata Za da so vtoroto invitro voopsto ne primav mikroginon. Kaj koj dr. Si bubce38?
Ја со микрогинон добив точно на 28 ден,што никогаш не ми се случило дека имам долги циклуси. инаку и мене ми беше тешко,па си ги шиев пред спиење. Ти доста се филмаш со тоа климаксот
за микрогинонот некој погоре прашуваше јас ги пиев 9месеци па после месец пауза па 2 години ги пиев па 4-5месеци пауза и еве сеа завршив прв месец Мене ми е мн убаво со нив точно до саат ми е точен циклусот ми трае три дена со секојдневни влошки минам Нус појави никакви не осекам
Јас во Ремедика пред година ипол платив 18.000 ден.во таа цена е се пресметано..и одмрзнување и трансфер се...
Јас додека го пиев главата и цело тело ме чешаше некој пат ми беше ладно па топло и многу ми се спиеше на 17/02 испиено последно апче а добив дури на 24/02....
vi blagodaram na site devojki daj boze i kaj vas da e se najdobro da citam kako nov clen samo pozotivni rezultati
Девојки, не се секирајте за Микрогинон-от, јас кога почнав да пијам бев малку напната, адреналин до плафон, чувствував и малку забрзување на пулсот, ама ништо страшно, знаејќи зошто го пијам, игнорирав се’. Не може да наштети, некои пијат и со години... Откако го прекинав, добив циклус за 4 дена, очекував да биде оскуден, ама беше баш нормален, како и секој месец. Уживајте во постапката и се’ што правите на патот до успехот. Иако не успеав со моето прво ивф, ич не ми е криво што пробав, сега имам искуство повеќе за понатаму. Ви посакувам успех на сите, нема откажување и бидете позитивни, без тензии овде! Тука сме за да си помагаме и да се поддржуваме. Честитки, лесна бременост ти посакувам. Девојчиња, кажете после неуспешно ивф, колку време паузиравте, кога и што следно пробавте, ивф на природен циклус, или?