Devojki da prasam koj ima iskustvo, koga ste naracuvale lekovi od stranstvo dali ste plakale carina, kolku pari i kade se plaka, vo posta ili? Neznam nisto.Ve molam za odgovor.
Ти посакувам школска бременост! Гали мешко и уживкај во најслатките "маки" Ме фаќа возбуда кога ве читам вас што сте во постапка. Едвај чекам некоја нешто да пише
Најубаво слушај си ја докторката како ти кажува! Можеби полип од 2см не смета воопшто поради големината, но многу значи каде се наоѓа, на внатрешен/надворешен ѕид, горе/долу.. Од каде сакаш да нарачуваш и што??
Jas so septum imav uspesno ivf, ama dvajca doktori me gledaat i mi rekoa deka e mnogu mal i ne pravi nikakov problem, se zavisi do mesto polozbata i goleminata, ako sakas pobaraj i drugo mislenje da bides na cisto
Mal e bil ne go operiraat do 4milimetri mislam Zdr devojki sakam da prasam koga najrano maticniot gin moze da otvore boleduvanje pri ivf postapka
Еве ме и мене на рапорт. Бев на преглед. Нели ми доцни циклусот а пиев микрогинон , и после последното апче не сум добила иако минаа 8 дена. Докторот зачуден,ама па многу позитивен и надежен. Ендометриумот само 6. Ми даде од понеделник дури да пијам 10 дена 3*2 Дабростон. Не е многу некако?! Трипати го прашав зошто е вака,страшно ли е ова . Ми рече да сум си свиркала и уживала, супер сум била. Му верувам ептен,ама пусто срце не издржува а да не праша и овде. Пиела некоја од вас Дабростон вака за да добие?! П.с одат на рецепта овие?!
Kaj koj dr. Si? Emka EmkaОд каде сакаш да нарачуваш и што??[/QUOTE] Od Germanija caj da mi pratat edni prijateli, dali znaes kako odi toa? Postarina pretpostavuvam se plaka a za carina neznam dali, kade, kako, pa i kolku? Ako znaes te molam pisi mi.
Ако го имаше напишано името на докторот ќе можеше да ми помогнеш околу моите горе наведени недоумици и прашања?!
Izvini ako te navrediv. Samo sum revoltirana sto jas piev mikroginon i ne dobiv ciklus a dr. Prodolzi so postapkata sto ne e vo red. Od start utnata rabota. Toa mi e makata. A kaj tebe se prezema nesto, sto ke vlozi efekt. Zatoa te prasav za koj dr. Se raboti. Sigurno ne e istiot. Izvini uste ednas. Se nadevam se ke ti bide vo najdobar red.
Не бе душо не ме навреди.Уживај Јас пред месец дена се изјаснив овде дека овој пат докторот ќе си го " чувам " во тајност( и наидов на разбирање од девијчињата овде). А инаку овој " мојов" ми рече дека дур не добијам убав обилен циклус, почнување нема. Ти, мислам си кај Митко. Не сум кај него јас.
Ako si resila da go drzis vo tajnost, tvoe pravo. Inaku sega sum kaj Mitko a ova so mikroginonot bese kaj Popovik. Neznam moze i mozelo da se ostvari invitro postapka no po moe bez ciklus kako. Toa e.