Jas zvonev ,na glava im se kaciv,pa me prasaa dali da mi go pratat po posta ili ke si go podignam sama...vikam ke si gi zemam
Fala ti kuklicka,ajde i tebe neka ti go dadat,sakam site da uspeeme veke,dosta se namacivme...te gushkam...
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .......so sreka milicka, cestitkiiiii Ti posakuvam mnogu uspeh i srekja ponatamu Jas seute ne sum se javila od pusti strav, a do duse ne znam ni na koj br. da se javam A koga ke gi pustaat po posta, ti kazaa li ?
Fala ti milickaaa,jas imam tamo edna doktorka sto mi kaza mi e pozitivno odgovoreno,zatoa ne znam da ti kazam na koj broj da baras. Vo postovite nanazad nekoj go pisa brojot,proveri i javi se. Veruvan deka i vas i na nasata kukla21 vi e pozitivno odgovoreno. Te gushkam milicka i odvaj cekam da pocneme so postapkata zaedno. A rekoa deka ako gi pratat po posta,deka ke stigne nekade vo vtornik.
Да да однесе мажето документи во вторникот Дур одговорат, дур поминат одморите ете го септември, па почнуваме
Со среќа мила моја кукличке Јас навистина не знаев, сигурно сум пропуштила некоја страница од темава. Но како и да е ти посакувам премногу успех и со лесно само нека биде.
Zenicki,jas da prasam nekoi raboti...dodeka se priprema za in vitro,sto e preporaclivo,a sto ne mesecot pred da se pocne postapkata?!,sto da se jade,da ne se jade,sto da se pie,nie zedovme tribestan za pidviznosta na spermatozoidite,vitamini i sl. No da ne treba nesto posebno,za da gi zgolemime sansite za uspesno ivf. Znam deka nema pravilo,no cisto za da potpomogneme na organizmot i da go podgotvime
Nekade po forumov citav, a i po drugi forumi i nekoi drugi statii najdov na internet deka maticniot mlec e odlicen za pravenje na kvalitetni jajce kletki. E sega bidejki retko se naogja maticniot mlec priroden, jas planiram da go kupam vo kapsuli vo Zegin, no sekako prethodno ke go prasam i dr.Lazarevski... Steta nema sigurno , pobaraj po net za maticen mlec ke vidis sto pisuva..znaci ne samo sto go podobruva kvalitetot na jajce kletkite, tuku gi podobruva site kletki niz celiot organizam. Bi bilo uste poubavo ako mozes da najdes nekoj siguren i proveren medar, pa vo edna tegla med, da ti izmesa i maticen mlec...... medarite znaat kako se pravi toa i na kolku med , kolku se stava maticen mlec. E ovaa kombinacija e ZAKON !!!
Јас долго го конзумирам(в). Не видов некоја промена искрена да бидам, освен кај мм за која не сме сигурни дека е од млечот.
Uste ne sum podnesla u fond ,nekako mnogu se razlabaviv,ne bev vo mk imav pobeke sluzbeni patuvanja ,sega sum vo ciklus i vetuvam posle toa deka ke ja zavrsam rabotata .Vo fondot na odmor idat kolektivno ili?
Јас мислам славје ќе удриме, ти шеташ.. Не верувам дека одат колективно, ама сигурна сум дека во пикот на сезоната и нив групно ќе ги нема