Ајде со лесно и да не израдуваш со позитивна бета Девојчиња јас денес испитував витамин Д и е многу низок 14. Здравје утре ќе одам кај докторката па ќе видам што терапија ќе даде. Имала ли некој ваков проблем? И што мислите дали може тоа да е причината зашто не се имплатираат ембрионите?
Зима е, нема многу сонце, краток ден, повеќе сме внатре затоа е таа вредност. Јас имав и помала, ќе ти даде суплемент за брзо се качува без бриги Околу имплантирањето и вит.Д има поделени мислења..
Среќен празник женчиња,догодина сите како мајки да го славиме. @Meckicja со лесно боцките,и висока бета.
Falaa milicka da jas imav takov problem I pijam na poljski lek vit d od 2000ie go zemam od aptekata na TRIVUDALIEVi vo strumica za 300den Falaa srckickoo Falaa milicka Bev kaj Dr TRAJKOVSKI imame 16 antralni folikuli se e ok pocnuvam so bemfola o'd 300 ie Da. melek za IVF vit d najdobro e da e nad 30 mojot sega e56
Samo dr trajkovski mi rece da ispitam I progesteron no ne mi kaza koga no po se izleda na krajta ima li nekoja iskustvo so toa