Јас таква мака немав, може дека навечер го пиев. Ми имаат кажано хормони навечер да пијам. Е сега, мене ме чешаше главата после
Уште не ми се јавиле, ама се надевам бар 5 да се оплодат ќе е супер. А одевме со најпрво јасмин, супрефакт, па стимулација со гонал ф. Стимулациите на два пати ги намали...прво почнавме со 200, па 150 и на крај 75. Фала за поддршка Хаха...не баш така...ама демек не се очекувало над 35 да дојде со хиперстимулација..дека и покрај годините јајниците ми работеле како на тинејџерка и тоа било супер...
Како бе до болница? Што се случи? Течност во стомакот? Јас па се мислам дека оваа состојба е привремено и лесно ќе помине..
@охриѓанка со лесно да ти е и бериќетно. Немој да мислиш на ништо, само трпение и верба е патот до полно меше
Zdr jas denes prv pat sama se bocnav so kleksan no ne ja istisnav ubavo tecnosta I se bocnav uste ednas da ne zgresiv se plasam sto malku tecnost mi ostana prviot pat
Не би требало, мене на почетокот какви модричишта ми се правеа, па после фатив некоја тактика и не ми излегуваа. Ако имаш црвенило или оточе, стави мраз.
Фала Мац...знам...ама сите црни сценарија ми се извртија во главата...психа што ти прави... И јас денес почнав со клексан...сопругот ме боцкаше...па се изметка нешто па на 2 пати ме боцкаше и остана малце во шприцот..ама мислам тоа е малку во однос на целата количина...така да би требало да е ок...
Бркај ги црните мисли, околу тебе само убавите! Медитација со бебе во раце, со сите убавини и секој ден така, само убави емоции визуализирај си
За да не останува течност, воздухот да биде горе. Влегува цела течност и на крај воздухот прави "тампон". Видете на youtube има многу убав (и краток) туторијал.
Jas denes bev I se pokloniv pred ikonata na bogorodica vo strumica vo crkvata na sveti petnaeset tiveropolski macenici na site gospod da ni dade deca I si pobarav I blagoslov od otecot