Женски...убава вест...од 19 - 13 се оплоди ја, од нив 6 замрзнати на 3 ден а другите ќе ги почекаат до 5. Па ќе видиме... Болките од хиперстимулацијата не престануваат...стомакот надуван и камен..ништо не ме собира да облечам. Дајте некој совет против надуван стомак...плус и констипација...ужас
Сигурно ти кажале мн течност и електорлити мн. Ја пиев 2 литра исоспорт дневно,така се спасив. Супер бројка,2 во меше кај мама 9 месеци.
Повеке течности,суви сливи,овошје зеленчук,мигдали јади за столицата.Пробиотици,јогурти.Ајде позитивно да излезе тестчето овој пат
Zdravo, dali nekoj imal iskustvo so homeopat. Sakam da probam . Nekoj od vas odese znam. Mi treba kontakt. Ve molam za odgovor.
Поздрав девојки. Честитки за сите со позитивна бета и успех за сите останати,што побргу со полни мешиња. За една недела и јас започнувам со стимулации за првпат па би сакала да ми помогнете. Какви игли да си купам? Благодарам ☺
Честитки! Добра е бројката, треба да се следи како ќе се зголемува т.е., дали правилно ќе се дуплира. За сега е супер, зависи кога била инплантацијата. Уживај и лесна бременост да имаш!
Супер ти е вредноста, за 2недели на ехо да си мафнете за прв пат, па и срце да чуете Честитки со лесно Ептен убава бројка, одлично и ескимци ќе има и пиј многу, ама многу течности, ако почне да те боли, да ти се лоши, гади одма на лекар! Со лесно За игли ќе ти кажат од кои, а зависи и каде ќе правиш па ќе ти дадат. Инаку од најмалите, за супкутана апликација, со тие ќе се боцкаш, но ќе купиш и од поголемите што се за мускулно, за да ја земаш течноста од флажилот и ампулите. Не боли, не е страшно, ќе ти покажат, ќе те биде ич да не се секираш
Нема трансфер сега...си примам терапија..достинекс..за 10-тина дена треба да се нормализира...па ќе видиме...
Благодарам ☺ Ми дадоа супрефакт а иглички и шприцеви треба да си купам. Во Ремедика сум со ваучер.Ништо не е страшно кога се работи за бебе ☺
zdravo zenicki sakam da mi ja kazete cela procedura za in vitro znaci preku fondot sto dokumenti treba i kolku pari e procedurata preku fondot i kolku inseminacii se potrebni na kolku vreme se pravat kolku kostaat i kolku vreme cekate za da vi dadat vaucer i dali toa sto imam visok insulin trebaa da pocekam ili da pocnam odma so inseminacii.izvinete za dolgiot post se nadevam deka ke mi odgovorite.inace sakam da pravam vo plodnost
Супер бројка, баш убаво... Следно кога ќе се среди организмот полно меше и висока бета! Честитки, со лесно!