Fala na site na odgovorite i ubavite zelbi. Na site vo postapka mnogu sreka i neka ni bide posledno ivf na site na forumov
@unigue30 во УН диета имаш многу јаглехидрати. Пробај со Хроно, подобро е да внесуваш протеини и салата. Тоа и докторите го препорачуваат. Јас бев на хроно 2-3 месеци пред успешното ивф, само што ја избегнав рестрикцијата, односно внесував овошје попладне.
Jas za cudo sega iako sum pocnata so ivf ne vnimavam ic na ishranata nekako mi deluva na psihata a prethodno vnimavav ama sega nemam vreme li sto e tab nez
Моја познаничка се замараше со се и сешто ма не храна пијалаци све конзумирање по хроно моно и таканатака мируваше после трансфер и направи 3 ивф сите 3 неуспешни.Е пред две години 4 то ивф си јадеше си пиеше све што си душа сака си го слушаше организмот после трансфер мируваше само 3 те дена а потоа си тргна на работа и оп успешно ивф и малото има сега 2 годинки.Сепак на крај пак онаа народната ако треба да биде ќе биде ако не што сакаш прави не сака и не сака.Исто имам познаничка која е доста крупна и таа забремени и роди без проблем пошто нели кога нема што совет да се даде па нели ааа крупна си затоа нема бременост па држи диети па чуда и пак нема бременост.Е сега дали психа удира тоа е друг муабет.....
Bez jaglehidrati(beli brasna,sekeri,testenini,pomalku oriz i kompir).Salati ovosje crn leb so celi semki.Jas jadev pred ivf mnogu ananas,puter od kikiriki.Uspesno bese iako vnimavav dosta i ne mi vlijaese voopsto na psihata.Naprotiv,bev smirena srekna i ete uspeav
Леле девојчиња полудев веќе. Шо ми стана и сама не знам. Дали од микрогинон шо пиев, дали што не ми иде циклус (за прв пат во живот ми доцни волку), дали од Дабростонот што го пијам , не знам. Ама веќе не се трпам. Смо на плачки и кавги ми е се дојдено. Жал ми е веќе и за мм, ама што да правам стварно не знам. Мислам ќе полудам. Ме ставија малку на Хелекс од денес , ама џабе , еве и тоа не делува. Јас си бев јака навистина , ама изгледа веќе се изморив. Извинете за негативниот пост, ама осеќав потреба да си се истушам. Знам дека сигурно и некоја од вас имала ваков период, па ќе ме разберете . Не се поднесувам веќе !!!
Ќе мине бубче хормоните си го прават своето маж ти ке се стрпи мораат ајде и ова ке мине па ке дојде еден преубав период со бебче.После дождот доаѓа сонце те и слободно тука олеснувај си ја душичката затоа сме тука ако не друго можеме да ислушаме и гушнеме.виртуелно
Девојки колку пари е замрзнување на ембриони во систина за секој случај ако има за замрзнување да си знам??
За една година е сумата. После за секоја наредна година доплаќаш 11.200 денари. Мислам дека нема за неколку месеци, мада прашај за секој случај
,А ако случајно си трудна хелексот нема да штети?Сум имала и јас такви периоди,исплчи се,излезете прошетајте,пробај да не мислиш на проблемот,моли се отвори му го срцето на Бог.Мене тоа ме смируваше.