Кај Татјана во Њу борн и тоа што викаш....јас и да потпишам...како ќе знам дека стварно ги уништиле... на кого бе му треба ембрион од вака стари родители...и да земаат, ќе земат од некои млади родители
@emkaemka ќе дојде осеќам, @Valentina888 сигурно , ама @kukla21 да видам со свои очи нема да верувам дека ќе е на "јагнешката" маса,софра. П.с ова софра ја таксам за ваучерот и за да тргне на арно постапката. За полно меше фламинго ве носам. Сосе ваучер
@Meckicja супер бројка, да се фалиш со висока бета за брзо! @saramila09 полно меше и висока бета! @Bubce38 сега и циклусот ќе дојде, сигурно ќе се опуштиш. Ќе биде се' добро. Земај залет и убав старт ти посакувам. Очекувам големо друштво да се собереме во Труднички
@Bubce38 ги послуша советите у удри на шетање. Испи еден јегер за мене Овој ваучер да ти донесе висока бета,и да ќе видиш дека е овој е тој вистинскиот пат и дека ќе биде
Mene me sekira estradiol denes bese samo 400 a primav denes dva I utre uste dva merionali dr rece mozda uste dva ke treba da primam I treba da baram od kaj da kupam
Treba da imaat vo Newborn merional, ako ne vo aptekata na Sistina. Moze ke ti porasne estradiolot uste malku, ne se sekiraj Muskulno, vo but. Mozes vo Sistina da ja primis, navecer na urgentno, bockanjeto e 350 denari, bez injekcijata. Samo injekcijata jas ja kupiv oddelno, ne e skapa, a mi rekoa deka i oni imaat, vo urgetno, ista cena bila.
Девојчиња, помина и мојата пункција денес. Со природен модифициран циклус, аспирирани се 6 јајце клетки. Ембриологот ми кажа дека 3 се добри денес ке работат со нив а останатите ке ги почекаат еден ден да видат дали ке дозреат. Утре треба да ми јават за ЕТ
Јас одев во амбуланта општа блиску до дома, си носев ампула и шприц, ми земаа 40 ден од боцкање. викенди во поликлиника Јане Сандански или било каде кајшто работат, исто мислам плаќав. Ампулите се 470 ден по аптеки, 5 ампули